0

kısa ve öz cevaplamam gerekirse buradaki amacım kurallara uygun cevap verip para kazanmaktır.

0

buradaki amacımız bilgi edinmek öğrenmek bildiklerimi paylaşmak . aynı zamanda para kazanmak . site çok keyifli ve oldukça güzel.

1

burada amacım ilk baş sorular çözmek ve soru sormak. sonra bu sorulardan kazandığım paraları almak.

1

buradaki amacım tabiki öncelikli olarak para kazanmak. ve eğer yapabilirsem birikim yapabilmek. ne demişler damlaya damlaya göl olur. burdan da akmasa da damlıyor işte. ama bakalım ne olacak ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

0

guzel vakit gecirmek para kazanmak bos vaktimi nakite cevirmek bu dur benim icin

2

ilk amacım para kazanmak tabi. ama artık alışkanlık haline geldi güzel vakit geçirmek için sorumani'yi tercih ediyorum. sosyal medyada harcadığım boş vaktimi burada değerlendirmiş oluyorum güzel bir ek kazanç olacağı kanısındayım.

1

hamilelik ve doğum sonrası evdeyim çalışma hayatıma kısa bir süre mola verdim. evde zaman kolay geçmiyor hergün aynı şeyler bazen sıkıcı oluyor o yüzden burada hem vakit geçirmek hem birşeyler araştırmak ve öğrenmek hem yeni insanlar tanımak keyifli vakit geçirmek hemde para kazanmak. ama para en son şey benim için buradan gelecek 3-5 tl ye ihtiyacım yok ama öğrenirken de para veriyorlar kimden kötü ki kaliteli vakit öldürmek 1. sebebim.