0

sorulara uzun cevap vererek daha fazla ve daha hızlı para kazanabilirsiniz.

0

sorularla alakali olarak olabildigince uzun cevaplar yazmak sitede daha fazla para kazanmamizi sagliyor. gerci ben sitede pek aktif olamiyorum calistigim icin ama. sagolsun referanslarim sayesinde iki defa odeme talebinde bulunabildim. bende siteye ara ara girip birkac cevap yazar cikarim. fazla duramiyorum. ywkinda da evlenecegim icin sitede fazla aktif olamiyorum ben malesef. o yüzden yuksek kazanclar kasamiyorum burada. halbuki girebilsem sadece cevap yazarak cok guzel kazanclar elde ederim. bak tavsiye ederim cebaplar uzerinden gitmeyi dene bir sure. ;)

0

sorumani sitesinde hızlı para kazanmak için çok aktif olman gerekir cevapları soru ile alakalı ve geniş geniş cevap vermek çok kazandırır özellikle bilgi içeren sorular ve bilgi içeren cevaplar bunlara göre %5 10'a sorular ve yüzde yirmi olan sorular var bunlarda cevaplarsan daha çok kazanırsın.

0

soeudan da para kazaniliyor ama asil parayi crvap verdigimiz zaman kazaniyoruz. yani soruyla alakali olarak cevaplaeimiz ne kadar uzarsa kazandigimiz parada o kadsr artıyor. soruda sorun ama daha fazla kazanmak gibi bir niyetiniz varaa daha cok cevap vermeye calisin. yani ben bu zamana kadar bugun yatirilan odemeletimizle beraber 469 tl para cektim. tabi bugun yatan paramiz 2 ay once yatirilmis olsaydi eger, bu iki ay icinde de baya aktif olup bu zamana kadsr 600-650 tl aradi odeme almis olurdum toplamda. tabi biz burada ek gelir elde etme derdindeyiz. sen dersen ki sabahtan aksama kadar burada para kasmaya calisirim aylik 250-300 tl lere kadsr cikarsin. yani kisilerinde cabasina bagli acikcasi nr akdsr kazanacagi. ve ben bu zamana kadar aldigim odemeleri de genellikle cevap yazarak kazandim. tabi soruda sordum ama yazdigim cevaplar soedugum sorulsrdan hayli fazla.