0

kilo almanın tarifi mi olur. bol bol yiyeceksin. herkes 1 yiyorsa sen 2 yiyeceksin. doymayacaksın hemen

0

evet insanların kilo almaya da ihtiyaçları var zayıflamaya olduğu kadar. bu yüzden bence kilo almak içinde çeşitli tarifler verilmeli. zira ülkemizde çok zayıf insanlar da var çok fazla zayıflıkta iyi birşey değil. bu yüzden kilo almak içinde yarayışlı besinler paylaşılması.

0

çünkü zayıflık bir çaresizlik değil görüntü için kötü bir görüntü değil ama kilo kötü bir görüntü giydiklerimiz yakışmıyor istediklerine de sen giremiyorsun istediğin gibi kiyafet bullamiyorsun. bu bence büyük bir sorun ama zayıflık bir çaresizlik değil zayıfla her türlü çareye var ama kiloya yok vitamin ilaçları ile istediğimiz kilo ya gelebiliriz ama kiloyu vermek çok zor aç kalarak belki onda da aç kalarak bile zayıfladığı anda ufacık bir şey yediğin zaman tekrar o kiloyu geri alıyorsun o yüzden zayıflar çare var ama kiloya asla yok.

0

zayıf ve sağlıklı olmak için dengeli beslenmek şart kilolu olmak için ise herşeyi yiyebiliriz aşırıya kalabiliriz sağlıksız bir vücudumuz olur

0

kilo her ıkı yandan kötüdür yanı pek kılo ınsanlar tarıfından istenmez ve aşırı derecede yeme sonucu ortaya çıkar kılo sizin tıpınızı boyunuzu şeklınızı şemalınıze kadar değiştirir ve oldukçada kötü ben bı zamanlar ınternet cafede falan oyun oynarken hep hergun tam ekmek döer alıyordum ve oldukçada hoşuma gidiyordu ve onun yanınada içecek olarak tam kılo almama sağlayan şey su hep su alıyordum ben böyle 1 aya kadar hergun düzenli bi şekılde dışardan yemek yiyemeye başladım ve oldukçada artık kendimi farkettım yanaklarım gobek falan artık herşey çıkmaya başladı insanların gözünde garip gözükmeye başladım yanı her iki taraftan kötü kilonun hiçbir yanı sevılmez diyebilirim size allah a şükür o kıloları atlattık nasıl atlattıgımı bende bilmiyorum bi şekılde atlattım diyebilirim size bu şekılde insanlar ve sanatçı dünyası herkes zayıflamak ister.

0

kilolu ınsan olmanın pek bir ilgi çekiciliği olmadığı için olabilir

0

insanlar daha çok zayıflamak istiyor. bence yanlış kilo tarifesi vermek gerek. bence bu gibi tarifeler saçma oluyor.

0

çünkü insanların geneli kilo almak değilde zayıflamak için çaba gösteriyor.