8

sorumani kısa zaman içerisinde çömez özelliğini getirecek. arkadaşın dışarıda kalmadan davet etmek ister misin?

Yazar kitlesini korumak ve nitelikli / soru cevap etkileşimleri olusturmak adına çömez özelliğini getiriyoruz!
Üyelikler onay sürecinden geçmeye başlayacak.
Davet et, arkadaşın kapı dışında kalmasın:)
Üyelik için şu linki paylaşman yeterli
https://sorumani.com/register

95 cevap
0

saygo duyarız ama biraz adaletsizce geldi bana. onay sürecinden geçerken sabredemeyip kaçanlar olacaktır. az zorlayın bari de sorumani ailesi büyüsün.

0

ben ilk defa üye oldum ilk defa deniyorum ama güzel bir uygulama. herkese tavsiye edeceğim

0

daha yeniyim fazla bilgim yok ama yeni özellikler gelse super olur bide android li olsa indirsek siteyi super olur . her cewap için ne kadar verdiğini bilmiyorum ama inşallah cok faydalı olur ama tavsiye ederim cevreme simdibyeniyim deneme aşamasında yim.
yenilikler gelse sayı artsa güzel olur cok tavsiye ile bütün bi aile oluruz . hep birlikte el ele kazaniriz inşallah

0

sayı arttıkça nitelikte belli bir azalma olacaktır. bu yüzden bu şekilde bir uygulamanın getirilmesi bence de yerinde olacaktır. bu şekilde iyi olan kişi öncelikle bu seviyeye açmak için uğraşacak ve bu şekilde daha çok etkileşim sağlanacaktır. bence yerinde bir karar olur destekliyorum.

0

vaybe güzel bir uygulama geliyor demekki.parakazanmak ıstıyorsan sureci atlatacaksın yani.3 liraya 5 köfte yok hesabi.

0

kuzenim benbi iyiki çağırmış ve gelmişim bu siteye.. zamanlaması harika kuzenimin :d :d

0

elbette isterim çok kullanışlı bilgi kasılan bir yer üstelik para kazanılıyor ederim tüm arkadaşlarımı davet ederim ve bu siteden memnunum

0

evet getirilmesi gereken bir şey vereceğim ama ben de arkadaşlarımı çoğunlukla çevremden tavsiye ile çağırdığım söyleyebilirim .gerçekten çok iyi birisi olduğunu bir kez daha dile getirmek istiyorum diğer sitelerle farklılık olarak büyük bir kazanç sağladığını ve yeni yeni gelişmeye başlayan bir site özellikle eferans sistemi gelenekten çoğu insanın kazanabileceği bir sistem olduğunu söyleyebiliriz .yakından reklamlardan da kazanmak isteyen arkadaşlar olabilir o yüzden bu ayrıcalığı da görebilecek bir site karşımıza gerçekten diğer sitelerle karşılaştırdığımız zaman genellikle uzun bir cevabı diğer siteler 30 kuruş veriyorsa burası en aşağı 50 kuruş verebilmekte .bu yüzden bu siteyi her zaman tercih etmişimdir. iyi ki arkadaşımın tavsiyesiyle girmişim buraya gerçekten çok memnunum daha çok işler başaracaklarını eminim onlar kazandıkça bizlerin de kazanacağımıza eminim bu yüzden bu site her zaman 1 numara olacak benim için gerçekten. çok iyi bir sitesini sorman ekip olaraktan hepinize teşekkür ediyorum bazı siteler ise kazancınızı vermeyi biliyor ama bu sitede böyle bir şey söz konusu değil.çünkü her zaman arkadaşımın çektiği ve hiç herhangi bir sıkıntı yaşamadık birisi olarak karşıma kendisi gerçekten benim için bir ayriyetten kazanç anlamına gelebiliyor. bu yüzden bu siteden vazgeçeceğimi hiçbir zaman zannetmiyorum sormanı ekibiyle birlikte burada bulunmaktan mutluyum.

1

çok güzel olur şu an yeniyim biraz görelim bakalım neler oluyor.

0

arkadaşım olmadığı için davet edemiyorum.

0

davet ederim tabi neguzel daha fazla kazanç edrrim

0

getiririm tabiki sorumani.com bey ayıp ediyorsunuz

0

tum arkadaslarim uye malesef kimseyi getiremiyorum

0

3,4 arkadasimi davet ettim bakalim geleceklermi

0

bugün kardesim i uygulamaya üye yaptım o 'da şuan sorulara cvp veriyo tanıdığım herkese söylerim çok guzel bir uygulama sorumani.

0

hemen davet edicem arkadaşımı bu platforma.

0

tabi tanıdıklara söylüyorum kaliteli bir uygulama olduğunu

0

gerçekten de çok güzel bi uygulam olacağını düşünüyorum ve herkes önüne geldiği gibi giremeyecek arrık herkesin belli bi seviyede olacağı bi uygulama olacak bu dq herkes için gerçekten güzel bi uygulama olacağını düşünüyorum herkes kendi seviyesin deki kişilerle de yarışma yapılırsa aslında daha güzel olur genellikle yaş farkları var çünkü sitede ama genellikle yaşları genç olan kişiler olduğunu düşünüyorum soru için sorumani ekibine teşekkür ederim.

0

ya ben anlamadım valla okudum ama anlamadım yani çömez derken belli bir yoldan mı geçecekler yani .referans sistemini bekliyorum ben .

0

neyse ki sanirim ben son anda katilmisim comez kurali gelmeden :) ama kendim icin bence ben kisa surede iyi yol kaf ettim sitede:)