0

çay ile pek aram olmadığı için akşam yemeklerinden sonra da aramıyorum pek. öğle arası ufak bir kahve molası veriyorum sadece. kahve içmeyi çok seviyorum çünkü. çay olursa içerim, olmazsa da öyle aramam. eve sallama çay dışında çay girmiyor zaten. ne zamanki eve çay tiryakisi gelecek oluyor, o zaman demleme çay alıyoruz ve o gittiği anda bir daha asla kullanılmıyor. ta ki bir başkası gelene kadar.

0

kesinlikle içerim. bizim vazgeçilmezimiz olmuş çay. içmeyince baş ağrısı yapıyor resmen. mesela ramazanda açlık ya da susuzluk değil çaysızlıktan kaynaklı başağrısı beni perişan eder hep.

0

ev o kadar kalabalık olmadığı için genelde çay içilmez ama ben kendim türk kahvesini mutlaka içerim çay sadece babam eve geldiğinde içerim babamda zaten 3 ayda 1 hafta eve geliyor. o bir hafta çay içilir evde ama sonra herkes elinde 1 bardak kahve ile ortada gezer

0

evet çay içmeyi çok severim bizde çay demek herkesin bir araya gelerek sohbet muhabbet edilmesi herkesin birlikte olması demek bizde çay olmazsa olmazımızdır .yemeklerden sonra çay servisi olmayan yerleri hiç tercih bile etmeyiz yurtta bile hep çay setimiz vardır bütün kızlar topanip hem ders çalışıp hem çayımızı yudumluyoruz bunun keyfini hiçbirşey vermiyor .

0

akşam yemeklerden sonra kesinlikle çay içerim. çayı gün boyu tükettiğim bir içecek iyiki çay var.

0

akşam yemeklerinden sonra siyah çay değil de yeşil çay tüketmeyi tercih edenlerdenim. ara sıra siyah çay da içtiğim oluyor ama.

0

akşam yemeklerinden sonra çay içilmez olur mu hiç tabii ki de içilir vazgeçilmez çay bir tanedir içilmeli bağırsaklara faydası vardır herkese tavsiye ederim her yemekten sonra en az 2 bardak olmak suretiyle kesinlikle ve katiyen çay içilmelidir çay dünyanın en güzel içeceğidir. :)

0

bir erzurumlu olarak yemekten sonra çay ve abur cubur vazgeçilmez tv keyfim keyfime laf etmeyin :)

0

hemen sonra içmem ama 1 saat sonra içerim.bazen de içmek istemiyorum akşamları.hemen uyumak istiyorum mesela.çok yorgun olduğum zamanlarda diyorum ne uğraşacağım şimdi onu demlemesi var suyun kaynaması var..onların hiçbirini beklemeyecek kadar yorgun oluyorum.

0

akşam yemeklerinden sonra çay içmeyi çok severim ve bizim evde çaysız gün olmaz.

0

evet içerim yanında bide sigarayla vazgeçilmezim hayat ikizim resmen

0

yemekten sonra kahve ve yarım saat sonra mutlaka çay hem hazmı kolaylaştırır hem dinlendirir

1

tabii ki de içerim. çay hiç içilmez mi? her zaman yemeklerden sonra çay içmeye özen gösteririm ve çayı çok severim.

1

valla çayı sadece akşam yemeklerinden sonra değıl, tüm öğünlerde bol bol tüketiyoruz. ailecek çaykolik bir aileyiz. çay sobanın üstünden hiç inmez.

1

yemeği yedikten sonra çay içerim ondan sonrada sigara güzel oluyor çay vücuda çok faydası var diue duymuştum çay içmelisiniz bol bol hemde ama kalitelisinden yoksa dezavantajlarıda olur bunlara dikkat etmeniz gerek