1

sürekli çay içer misiniz?

38 cevap
0

çayın sohbetle gittiğine inanlardanim burdan @estetisyen arkadaşıma selamlar kendisi ile çok çay içmişligimiz var :)

0

çay içmeyi çok seven biriyim çok fazla icerim hatta çay artık bizde olmazsa olmaz hale geldi .semaver çayına bayılırım çok güzel çünkü çok severim bazen açık bazen koyu çay severim ama çok fazla şekerli içerim her misafir geldiğinde kalk kızım çay koy hemen çay koyarız çünkü ailecek çok severiz

0

çay içen birisiyim lakin sürekli çay içen birisi hiç olmadım. yani sürekli çay içmenin beni tatmin eden bir tarafı yok. siyah çay yerine daha çok yeşil çay içen biri oldum hep. bunun en temel sebeplerinden bir tanesi de yeşil çayın sağlığa yararlı olması. sonuç olarak japonların da gündelik hayatlarında sık sık kullandıkları bir çay. siyah çayı genellikle kahvaltılarda tüketen biriyim o da 2 bardağı geçmez. herhangi bir misafir geldiği zaman 3-5 bardağı geçiyor diyebilirim.

0

evet içerim çünkü biz türkler olarak çaysız yapamayız

0

genellike sadece sabah kahvaltılarında tüketirim. bu da genelde iki bardaktan fazlasını geçmez. açıkçası siyah çaydan daha çok yeşil çay tüketmeyi seven bir insanım. gündelik hayatımda genellikle günde 2-3 bardak yeşil çay tüketirim. bunun daha çok sağlık açısından ilgisi var tabii ki. siyah çayı genelde misafirim olduğunda veya eş, dost ortamlarında tüketmeyi daha çok severim ki o zamanlarda içtiğim çayın sayısını bile unuttuğum zamanlar olur.

0

sürekli çay içerim. günde 10-15 bardak içerim. yalnız şekersiz içerim.

0

sürekli çay içmem.sabahları kahvaltı yaparken 1 kupa dolusu açık olarak içerim.demli içilmemesi gerekiyormuş kahvaltıda.onun dışında gün içerisinde bir iki kere daha içebilirim.ama küçük bardakta.

0

sürekli çay içmem akşamları en fazla bir bardak sabahlarıda çok nasdir 2 bardak içerim. çayı çok şekerli kullanmam bir ara 3 ay falan hiç şeker katmadan tüketmiştim baya alışmıştım ama tadı açıkcası çok hoşuma gitmediği işçin şuanda az şekerli içiyorum.

0

çayı sadece hafta sonları sabah içerim o da sadece bir veya iki bardak içerim çünkü hafta içinde çay içmem imkansız saban altıda kalkıyorum ve hemen hazırlanıp çıkmam gerekiyor. ama kahveyi bulduğum her boşlukta içiyorum. kahve içmek hayatımın bir parçası günde iki bardak su içen ben günde dört bardak kadar kahve içiyorum. zararlı ama bağımlılık yapıyor kurtulamıyorum kahve içmekten.

0

pek fazla cay ictigmi soyleyemem genellijle sabah kahvaltısında ve aksam yemeginden sonra icerim

0

kahvaltı sırasında içtiğim bir bardak ondan başka da arkadaş ortamında arada içersem o kadar yani

0

icerim. helede hafiften yagmur yagdiginda balkonda misler gibi kokar..

0

tabikii çay içmek bizim insanımız için bir rutin haline gelmiştir ama vizyonsuz bir memleket olmamızdan ötürü çay ve ingilizler daha fazla yanyana gelirler bu ne yazıkki beni üzmektedir kendime gelirse ben daha çok kahveciyim ama iyi demlenmiş güzel bir çayı kana kana sabaha kadar içerim çay içmek sanattır çay içmek keyiftir çaysız türk yakıt konmamış arabaya benzer sadece beden kalır çay dediğin ruhu dinginleştirir allah çayı memleketimizd getirenlerden razı olsun her çay içişimizde bu insanları anıp ruhlarına birer fatiha okuyalım böylece vazifemizi yerine getirmiş oluruz saygılar

0

çayı çok içmezdim normalde. özellikle çok şeker attığım için şekeri bırakmak yerine çayı bırakmıştım ama son günlerde yoğun isteğimle eve giren earl grey çay sayesinde deli gibi çay içmeye başladım. bir sürü de şeker attığımdan kalp atışlarım hızlanıyor ama son günlerde durmadan bol şekerli earl grey çay içesim geliyor.

2

evet oldukca çok çay içerim memleket itibari ile çayı çok severim
hatta çayın çok gergin anlarımda antidepresan kadar etkili olduğunu düşünüyorum
bazen şiddetli baş agrım olduğu zamanlarda çay içerek geçtiğini keşfetmiştim

1

evet ben sürekli çay içen biriyim ve çay olmazsa benim için hiçbir şeyin tadı yoktur akşam yemeğinde bile beraberinde çay bırakıyorum mutlaka yemekle beraber çay içelim yoksa çay içmezsem yemekten hiç bir tat alamıyorum sabah kahvaltısında çay içiyorum öğle yemeğinde çay içiyorum bazen arada da çay içiyorum akşam yemeğinde de çay içiyorum bazen akşam yemeğinden sonra işte sade çayın yanına bir kek ya da kurabiye falan bırakıp öyle de içerim yanıyor günde dört beş kere çay yapıyorum ve her zaman da dört beş bardak içiyorum resmen çay tiryakisiyim ben.

0

evet, cay icmeyi cok seviyorum. gun icerisinde 2 demlik bitirdigimi bilirim. bu da takribi 60-70 bardak yapiyor en az yani. lise zamanlarimda pek icmezdim ücüncü bsrdakta birakiyordum ama. universiteden sonra baya icer hale geldim.

0

sürekli demek pek doğru olmaz ama günlük olarak belli zamanlarda belli miktarda içiyorum

1

çay içmeyi severim sık sık hergün çay içerim ama herşeyin fazlası zarar

0

elbette sürekli çay içmem çünkü her şeyin fazlası zarardır. çay çok güzel bir nimet, severim ama sürekli içilmesi gerek şey çay veya kahve gibi içecekler değil sudur. bol bol su için sağlığınız için.