0

bu karakter meselesi bence askere giden kişi sonuçta zor bir psikolojiye giriyor ve onun sevdiği insan onu askerdeyken bırakırsa onun için elbette daha zor olur ancak bazı insanlarda uzaktan sevmeye alışık değil onlara zor geliyor diyecek bir şey bulamıyorum böyle insanlar için ne denebilir ki.

0

aslında onu gerçekten sevmediği içindir onu 12 ay bekleyemeyeceği için sevdiğini bırakır

0

onu beklemekten sıkıldığı için aşık olmadığı için onun parası için sevdiği yada başka çıkarı için onla birlikte olduğuı için.insanların böylece gerçek yüzleri ortaya çıkıyor.

0

kişilik ve karakter ile alakalıdır. benim eşim bekledi mesela. beklemeyip başkası peşinde koşan seviyorum deyip yalan söylemiştir.

0

askere gidince hic birdaha geri dönmecek tarafinaa düser ve baskasini aramaya düser baskaa bir arkadas aramayaa düser kendinee insanlar

0

bu tamamen kişilikle alakalı olan bir durumdur. yani bir insan kalbiyle seviyor ise sevdiği dünya'nın sonuna gitse dahi onu gene sever ve sabırla onu bekler. eğer bırkırsa demeki gerçekten sevmemiştir diye düşünüyorum. çünkü kalpte sevgi oldu mu mesafe ve zamanın bir önemk kalmaz bence.

0

uzun lafı kısası sevdiği değildir o sevmemiştir zaten hiç sevmediği içinde hemen bırakır.

0

bırakması normal onu hergün düşünerek veya özlem çekerek askerliğe kendini veremez buda psikolojik olarak rahatsızlık verir sevgili isen askere giderken ayrılmalı insan beyin boş gitmeli hic bir şeyi kafaya takmadan oraya kendini adapte ederek komutanların verdiği emirleri eksiksiz yerine getirmesi için dinç olması gerek

0

onların mantık ve hislerine empati yapacak olursak demek ki zaten hiç sevmemişler, sevgileri gerçek değilmiş ya da gerçek sevgi ise de [ bu ihtimal zor ama ]yaşamlarındaki yeni pencerede bu tür ilişkiye yer verme güçlerinin olmadığı düşüncesine sürüklenmeleridir anlamı çıkar ve bu durumda da acı çekmeyi göze almışlar demektir.

0

çünkü sevdiğini adamakıllı beklemek ve sevgisinin arkasında durmak her insanın harcı değildir .bu yiğitliği bu adamlığı herkes başaramaz. o yüzden herkes kendine yakışanı yapar. en ufak bir zorlukta arkasını döner ve gider. ama sevgisinin arkasında duran ve hiçbir zorluğa yenilmeyen de sonunda muradına erer.

0

uzaklık çoğu insanın kaldırabileceği, baş edebileceği ya da katlanabileceği bir olgu değildir. bu yüzden de bu ayrılıkların yaşanması çok doğaldır. mesefelerde sevginin bağlılık oranının miktarı daha da net görülmektedir. bu yüzden de sevmeyen insanlar terk eder, sevenler ise sabreder.

0

bunu yapanlar omurgasız insanlar değer bilen insan sevdiğini bırakmaz bırkaıyorsa sevmemiştir

0

uzaklik herkeze gore degildir hic gelmiycdk sanip birakir genelde herkz