0

ben değil ama bir kaç arkadaşım ketejenik diyet sayesinde zayıfladılar. hemde yıllardır şişman insanlar bunlar. gerçekten işe yarıyor. biraz azim her şeyi çözebiliyor.

0

sıkıntı diyeti tek gecerim az sıkıntıya girsem bir yıllık kilo gidiyor. isin asli bunyede biter bazisinin metabolizması hızlı calisir kilo almaz bazisi su icse yarar onemlisi dogal beainler ve fastfood terk etmekten geciyor da o da gunumuz sartlarimda olmuyor sanirim

0

diyet bence kişiye özel olmalıdır.sonuçta her insanın metabolizması farklıdır.şahsen ben kendi diyet listemi kendim yaptım ve 16 kilo vermeyi başardım.gerçekten azim,irade ve sabır çok önemli.azimli olup hedefine odaklanırsan başaramayacağın hiçbirşey yoktur.örneğin giyemediğin elbiselerin içinde kendimi hayal edebilirsin.

0

hiç zayıflamaya çalışmadığım çünkü yeterince zayıfım zaten. o yüzden de zayıflama diyeti bilmiyorum.

0

ben şu diyeti yaptım çok zayıfladım:su içerek,günde -4-5 dilim ekmek yiyerek,sabah ve akşam olarak 2 öğün yiyerek ve yürüyüş yaparak çok kilo verdim.

0

şu diyeti bu diyeti olayına ben inanmıyorum. bir insan kalori ihtiyacı hesabı yapar ihtiyaç üstüne ek beslenmez şekerden mümkün olduğu kadar uzak durursa kilo verecektir.

0

ben yapmadim ama yapa bilirim beyler nasil daha fazla para kazanirimm sizce oyle bisey olabilkrmi yardim edin lutfenn