0

neden bişey yapmadığına göre değişir, yine de polise haber etseydin iyi olurdu, sonuçta son zamanlarda kadına şiddet gibi şeylerin cezası hayli arttı, cezasız kalmamalıydı o şiddet de bence

0

gidip birebir müdahale edemesen de polisi araman gerekirdi. umarım kötü sonuçlanmamıştır.

0

bence en mantıklısı inip uyarabilirdin.polis çağırsanda büyük ihtimal kadın korkudan şikayet edemiyeceği için bi değişiklik olmayacak.bunlar gibi cahil insanlara onların dilinden konuşmak lazım.

0

polisi arasaydın yani gece gece şiddet uygulanmaz hatta cocuklara şiddet uygulanmamalı

0

şiddet duyuyorsan veya görüyorsan buna seyirci kalmamak lazım.hiç bir şey yapamıyorsan güvenlik güçlerini aramamız gerekir.hatta sonra gidip gördüklerimizi gerekirse savcıya anlatmalıyız.

0

hiçbir şey yapmadan öylece bir kadınin dayak yemesine razı olup sesinizi cikarmadiysaniz size yazıklar olsun diyorum. çünkü böyle zamanlarda erkeklerde sevgi beklemezsin. eger esini sevseydi şiddetuygulamazdi. o yüzden sizden polisi araminizi beklerdim . bu insan diğerine şiddet uyguluyordu oraya bu el atmanız gerekirdi ve ne olursa olsun. sorarım şimdi size o hanzodan sizin neyiniz eksik kalmış ki hiçbir farkınız yok.

0

ailede olan bir şeydi zaten yıllardan beri ablamla bana şiddet uygulayan birisi var pisliğin teki ablama şiddet uyguluyor gidip ayırmadım bile yazıklar olsun bana

0

aile arasina pek girilmez ama baktin siddetin dozu artiyor polisi aramaliydin.