1

internetten evlilikler neden kalıcı olmuyor?

internetten tanışıp evlenenler erken boşanıyorlar. sebep ne?

4 cevap
0

internet ortamında insanlar olmadığı gibi görünmeye çalışıyor buda kalıcılık sağlamıyor. kalıcı olması için doğal olunması gerekiyor malesef çoğu kişi internette olduğu gibi değil de olmak istediği gibi davranıyor . gösterişler falan

1

artık böyle bir genelleme yok bence. tüm ilişkiler internetten olmasa da sanallaştı. artık herkesin hikaye paylaşmak için evlendiğini düşünüyorum ara ara. evlilik bir hevesmiş gibi geçen bir şey oldu günümüzde. boşanmalar tüm evliliklerde arttı.

0

çünkü samimiyet yok. her ne kadar flört edilse dahi yüz yüze görüşme kadar etkili olmuyor. günümüzde hayatımızın her alanına giren internet insan ilişkilerinde maalesef etkili olamıyor. tabi insanların kişilikleri de önemli ama her ne hikmetse internete zaman geçiren insanların hal ve hareketleri değişebiliyor. siz siz olun internete tanıştığınız insanları tam tanımanızı tavsiye ederim. sadece sevgili konusunda değil, normal arkadaşlık ilişkilerinden de dikkatli olmamız gerekiyor. internete tanıştığımız insanları çok iyi, güvenilir olarak tanıyabiliriz ama güb gelir yanılmamız söz konusu olabiliyor. insanları huyunu suyunu tam tanımadan güvenmeyin, onlara açılmayın ve onlara bağlanmayın. yoksa hiç üzülmediğiniz kadar üzülürsünüz, hayal kırığına uğrarsınız.

0

genelde insanlar birbirleriniyeterince tanımıyorlar ve sahte profiller ve hobiler kullanılıyor.