0

her türlü kitap insanı geliştirir diyemeyiz aslında çünkü her kitap türü farklı farklıdır. ve bu kitap türleri kimi zaman sadece bir hikayeye ve olay örgüsüne dayanır yani size bir şey öğretmek amacını gütmeyen kitaplar da vardır bu yüzden her türlü kitap öğretici olmaz. belli kitaplar öğreticidir. size bir şeyler katar kendinizi geliştirmenin sağlar bu yüzden alacağınız kitabı almadan önce araştırmanız sizin yararınıza olacaktır.

0

kitap okumak çok önemlidir ama her kitap insanı geliştirmez kitabında kalitesi insanı geliştirmede önemli rol oynar

0

kişisel gelişim kitapları boşa vakit harcamaktır bu benim şahsi düşüncem. ben daha çok üstat olarak benimsediğim eski şair ve yazarların edebi değeri yüksek kitaplarını okumaya değer veriyorum. vakit geçirmek içinse seri romanları tercih ediyorum.

0

kesinlikle hayır. hayat kısa enerjimiz sınırlı kitaplar çok fazla bu durumda çok seçici olmak gerekir. yani her kitabı okumak. sana br şeyler katacak kitapları da başucundan ayırma. bana sorarsan hayatımdaki en heyecan verici "okuma" eylemi insanları okumam,ikiyüzlülüklerini, çıkarlarını, bencilliklerini..... uzayıp gider liste. o yüzden dikkatli bir okuyucu olmak gerek bu da gözlem yeteneğini hem barındırır hem de geliştirir. iyi okumalar. kitap listesi istersen burdayım.

0

kişisel gelişim kitaplarını öneriyorlar kardesim ama ben tam olarak okumadım youtubede video falan seyrettim.