0

fenerbahçe'nin bu transferi yapması bence mecburidir yani görüyorsunuz fenerbahçe defansı acayip kötü ve yıkıktır defansta sadece skirtel var iyi olarak ondan bahsedeyim zaten o da olmasaydı defansı fenerbahçe şu an 18 sırada olabilirdi ligin en çok gol yiyen takımın da olurdu bilmiyorum şu anda lig'in en çok gol yiyen takımı kim ama fenerbahçe'de çok gol yediği bakıyorsunuz defansın solunda hasan ali gibi bir adam var yani hasan öyle ne bileyim tam bir futbolcu ali gibi geliyor bana tipine falan baktığınızda hiç iyi bir top oynamıyor ifadesi veriyor zaten insanlara ne ben sevmiyorum böyle şeyleri koskoca fenerbahçe kulübünde hasan ali'nin oynaması bana hiç cazip gelmiyor ondan sonra orta sahada mehmet topal oynuyor yani mehmet topal nedir abi ya fenerbahçe mehmet topal oynatacak kadar düşmemesi gerekiyor yoksa fenerbahçe 17 sıradan üst sıralara bırak 16 sıraya bile çıkamaz bu gidişle başka ali koç'ta vizyon vizyon deyip duruyor yani bu işler vizyonla olmaz bu işler alışverişte olur ne kadar iyi transfer yaparsan o kadar iyi olabilir diyebilirim yani koskoca fenerbahçe'nin forvetinin bir tanecik golü var ligde şu an oda slimani adam tam bir kazmanın teki şu an lig'in en pahalı futbolcusu fenerbahçe forveti ama adamın bir tane golü var anlamış değilim yani bu sene takımda bir uğursuzluk olmuş ama bu sene bu takım pek yukarılara çıkamaz ama bir daha ki sene de şampiyon olmazsa ali koç'un istifa etmesi istenebilir çünkü aziz yıldırım fenerbahçe ali koç tan daha iyi yönetmişti.

0

fenerbahçe'nin yeni malatyaspor kulübünden transferi sadık çiftpınar hamle ve denge stoperidir, fenerbahçe'nin simon kjaer gittikten sonra ki stoper sıkıntısına çare olacaktır.skrtel'in yanına sağlam bir stoper almayı düşünen fenerbahçe, o takımın yumuşak karnı olan bölge icin

0

evet sadık fenerbahçe!ye geldi.izlediğim beğendiğim bir futbolcu.umarım istanbul bozmaz adamı.sadık fenerde eğer kendini biraz daha geliştirir ve daha fazla çalışırsa milli takıma kadar gider.ben geldiği yerin kıymetini bilecek birisi olarak görüyorum.ersun hocayla kendini daha fazla geliştireceğini düşünüyorum.

0

ewet olur çok yönlü bir futbolcu tabiki malatyasporda çok başarılı bir sezon geçirmektedir .fenerbahceninde gücüne güç katcaktir. hem genç hem hızlı hemde profosyenel birisi gelecegi de çok iyi bir futbolcudur çok kulüp peşindedir bence çok yönlü ozelligide vardır diye dusnuyorum ben

0

ben başarılı olacağını düşünmüyorum. sadece fenerbahçe ile bağdaşlaştırmak yanlış tüm büyük takımlarımızda genel bir sorun mevcut. anadolu kulüplerinden gelen futbolcular nedense bir türlü istenilen verimi sağlanamıyor. umarım bu döngü kırılır ve olursa sadık transferi fenerbahçe de iş yapar.

0

fenerbahçe anadolu takımlarından transfer ettiği oyunculardan pek verim alamamıştır. bunun da öyle olacağı yüksek ihtimal çünkü takımda kaos var.