0

internet birgün kaldırılırsa ne olur?

çok şey olur.

4 cevap
0

sanırım böyle bir durumda insanlar boşluğa düşer hem sosyal hem de gerçek iş hayatı çok fazla etkilenir. böyle bir durumda hem insanın özel hayatı günlük aktiviteleri hem de işleye iş mekanizması değişmek zorunda kalır. ve bu bence insanların psikolojilerini de büyük ölçüde etkiler.

0

birgün internet kaldırılacak olursa eğer, olan bana olur. internetin bağımlısıyım diyebilirim. ne zaman boş vakit bulsam hemen internetteyim.

0

internetin kaldırılması çok zor ama kaldırılırsa çok çok şey değişir. özellikle internet bağımlıların psikolojş bozulur. zenginler fotoğraf paylaşamadıkları için depresyona girerler diye düşünüyorum. hatta bu da yetmez. internete dayalı bir çok ürün çöpe gider ve milyonlarca insanın emeği çöpe gider. internet hayatımıza kene gibi yapıştı biz onsuz o da bizsiz yapamıyor kazanan kim gsm operatörleri.
internet haberleşme aracı da olduğu için bir çok şey aksamaya girer. mesela mobese kameralerı trafik kameraları internetle takip edilebiliyor. uydular her şey internet istiyor. internet ekmek ve su gibi oldu.

0

arkadaşlar önceclikle merhaba ben bu sorunun cevabını bilmiyorum, ama burada gördüğüm kadarıyla arkadaşlar bunu çok güzel anlatmışlar sonuçta burada bizde öğreniyoruz önce burada bize açıklayan arkadaşlara ve bu soruda bilgilenmemize yardım eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
:)