0

iyi bir arkadaş edinmenin yöntemleri nedir?

hoşgörü iyi bir etken

5 cevap
0

iyi bir arkadaş edinmek için öncelikle iyi bir arkadaş seçmelisin.emin oldugun birini seçmelisin.güvenilir olması lazım.sırdaş olması lazım.en onemliside seni anlayan bir arkadaş olmasi lazim

0

bence bir insana nasıl yaklaşırsanız yaklaşın o insanın karakterini iyi huylarını zile değiştiremezsiniz kişi zaten kendisini gösterir bir ortamda o yüzden bence buna fazla takılmayın iyi insanlar da sizi bulabilir kötü insanlar da bulabilir illaki siz iyi olursanız iyiler de sizi bulur diye bir kural yoktur bu hayatta herkesin karşısına iyi ile kötü insanlar çıkmaktadır o yüzden bence iyi arkadaş seçilemez bunu sadece zaman gösterir.

0

her insanın karakteri farklı olduğu için. hoşgörülü saygılı olan bir insan her zaman çevresinde iyi arkadaşlar toplar. kibirli ve cimri insanların etrafında güzel insanlar görmedim şimdiye kadar. iyi bir arkadaş gibi olabilir o yüzden arkadaşlarınız sizin karakteriniz hakkında fikir verebilir. atalarımız boşuna dememişler dostunu söyle sana kim olduğunu söylim diye. havalı insanları hiç sevmem o yüzden benim arkadaşlarımın sayısı parmakla sayılır kadar az. ayrıca iyi bir arkadaş bir rehber gibi olabilir. rehberiniz iyiyse en bilinmez noktalarda bile yarıyolda kalmazsınız. ya da yolunuzu kaybetmezsiniz.

0

iyi bir arkadaş bir anda çıkar karşına ya da başka arkadaş ortamlarında tanışırsın, kimi okul arkadaşın, kimi iş arkadaşın olur. iyi bir arkadaş edinmek için öncelikle onu tanımak gerekmektedir. onunla vakit geçirmek veya onun davranışlarını gözlemleyerek arkadaş olabilirsin. iyi bir arkadaş zamanla tanınır. bir anda anlayamayabiliyorsun. çünkü çok nadir ilk göründüğü gibi kalan insanı bulup onunla arkadaş olmak.

0

iyi bir arkadas edinmek icin kaliteli seviyeli duzgun hir arkadaslik cok onemlidir