0

kişiden kişiye göre değişebilecek bir durumdur. kimi insanlar futbol aşığı kimileri ise basketbol sever. hatta kimi insanlar hiçbir spor dalını sevmez. ama günümüzdeki duruma bakıldığında en çok tercih edilen spor dalının futbol olduğunu söylemek mümkündür. genel olarak en çok sevilen spor bu şekilde açıklandığında futbol olmuştur.

0

şimdi bu soru bence bir zevk sorusu yani kimin hangi sporun aldığı zevki göre yorumlar yapabileceğini görebilirsiniz şu an ben mesela en çok futbol branşın seviyorum futboldan zevk alıyorum futbolu izlemeyi zevk alıyorum yani eskiden sadece futbol oynardım tabii benim salaklığım dan kaynaklanıyordu yani sadece futbol oynuyorduk neden basketbol voleybol oynamıyor niye yüzmeye gitmiyordu konuları hiç bilmiyorum ama artık futbol dışında sporlarda yapıyorum mesela yüzmeye gidiyorum atıcılar spor kompleksi var düzenli olarak 4 gün birer saat oraya yüzmeye gidiyorum yarı olimpik yüzme stadı orası orada hocam var onunla beraber çalışıyoruz yüzme sayesinde boyum uzamaya başladı ondan sonra okulda basketbol potaları falan var beden öğretmenlerinin tavsiyesiyle ordu'da da basketbol oynayarak boyumuz atıyorum ee bir de okuldaki kız arkadaşlarından kaynaklı voleybol oynuyoruz arkadaşlarım işe çağırıyorlar gel voleybol oynayalım falan diyen gidiyorum voleybol oynuyorum yani ama benim için en önemli spor branşı futbolu futboldan sonra yüzüme gelir yüzmeden sonra basketbol ve basketboldan sonra voleybol branşı gelir sizin de birçok spor branş ile uğraşması isterim.

0

bence bu soru çok bireysel bir soru. sporun hemen hemen her türünü seven ben için voleybol oldukça sıkıcı bir oyun mesela. ya da bazı insanlar için curling oldukça zevkli gelebiliyor. bu yüzden, bu soruya çok çeşitli cevaplar verilebilir. benim en sevdiğim sporlar futbol ve tenis.

0

futbol ve voleybol ben sınırlı olduğum zaman voleybol oynarım genellikle bütün sınırını toptan alıyorsun stres azaltıyor