0

evet milli eğitimin açmış olduğu kurslara katılıyorum. en son işaret diline katılmıştım. yemek kurslarından tutun da kişisel gelişime, bilgisayardan tutun da müziğe kadar birçok alanda kurs açılmakta. katılmaya çalışıyorum

1

şimdi ücretsiz kurs derken bir sürü ücretsiz kurs var okul ders kursu diyorsan tabii katılıyorum arkadaşım ben şu an lise 4 öğrencisiyim 10 yaşındayım okullarda hafta sonu ücretsiz kurslar veriliyor matematik edebiyat kimya fizik dersleri için tabii üniversite sınavında en çok bunlar lazım olacağı için ondan sonra işte her hafta sonu gidiyorum bu sınavları giriyorum katılıyorum bu kurslara da gidiyorum yani bir kursa gidin arkadaşlar ücretsiz kurs geçmişini bir dershane kursuna gitseniz 6 milyara paralı oldu bu kıymetli olur ama ücretsiz kursa gitti mi kimse gibi şeyin değerini bilmez şöyle bir şey var zaten meslek liselerinde pek öğrenci okuyan çıkmaz ama özel liseye gidenler mesela hepsi okul niye özel lise para veriyorlar diye değil mi ya bunları böyle değerlendirmek çok kötü geliyor bana ama gerçekten öyle yani paralı olmadım hiçbir şeyin tadı tuzu olmuyor ülkemizde bence böyle olmasın ücretsiz deyip geçmeyin gidin ben çok faydası olur mesela ben matematik dersinde hiç anlamıyorum benim normal hafta içi matematik dersine bir tane hoca giriyordu ben onu dersin hiç anlamıyordum hafta sonu kursunda bir tane hoca var mükemmel anlatıyordu o dersi böyle geç kaldınız derslerden ve anlamadınız derslerin bu şekilde hafta sonu kurslarına ücretsiz kurslara giderek telafi edebilirsiniz.

1

evet özellikle belediyelerin açtığı ücretsiz koro çalışmalarına resim müzik yabancı dil sınavlara hazırlık kurslarına katılıyorum çevremdekileri de teşvik ediyorum. çocuğumu üniversiyeye hazırlık ve yabancı dil kurslarına gönderdim.ben müzik ile ilgili kurslara katılıyorum.herkese de tavsiye ediyorum sosyalleşmek bir şeyler öğrenmek için faydalı eğitici.