0

ceyiz alinirken uygunluguna ve kalitesine dikkat edilmesi gerekir ayni urunu 3 kati fiytaina daha iyidir diye almak dogru birsey degildir ayni marka urunu ayni urunu sadece daha fazlasina satmaktadirlar ceyiz alirken eksik olan ightiyaclara gore alinmalidir fazla israf yapilmamali kaliteli ve en iyisi olmasi gerekir cunku omurluk kulabilacak malzemelerdir

0

benim çoğu şeyimi annemle babam hazırladığı için çok detaylı bilmiyorum aslında. ama iyi bir liste yapıp eksikleri bir bir belirlemek lazım. benim tencere takımlarım falan annemler hep önceden aldıkları için onların hepsi tamdı. diğer ufak tefek ihtiyaçlarımızı ayda bir ya da haftada bir çıkıp alıyorduk düğüne kadar. hepsini de çok şükür tamamladık. eksik bir şey kalmamıştı.

0

liste yapmak şart.sonra mağaza mağaza gezmek.fiyat öğrenmek bu fiyatları karşılaştırmak .indirimleri takip etmek lazım.bir de sırf gösteriş olsun diye bir şey almamak lazım bence .sonra bir kenarda kalıyor.yazık oluyor o paralara. birden almaya gerek de yok.yavaş yavaş almak lazım.yoksa sıkıntılı olabilir. insanlar o kadar çok eşya dolduruyor ki aklım şaşıyor.15 şişe çamaşır suyu alanı bile gördüm çeyize .çok ilginç şeyler var.dikkatli olmak lazım bence. ihtiyaç olanı almak lazım.başkasını takmamak lazım böyle durumlarda .içine sinen mobilyalar olması lazım.sonuçta her yıl değiştirilmiyor bunlar.

0

çeyiz alırken mutlaka ne gerekiyorsa bir liste yapılmalıdır. bu listeye göre eşyalar alınmalıdır. eşyaların fiyat tabanları kontrol edilmelidir. hemen alınmamalıdır. birkaç yerden fiyat örneği alınmalıdır. eve uygun tarzda alınması daha önemlidir. kullanışlı kaliteli, bütçe dostu ürünler olmalıdır. detaylı araştırmalar yapılmalıdır bir de sağlıklı olmalıdır. mesela sürekli plastik almak yerine cam tercih edilmelidir.