0

bir filmi izlerken en çok dikkat ettiğim mantıklı olması,bana bir şeyler katabilecek olması ya da bazen zihnin dinlenmeye ihtiyacı vardır bunun için rahatlatıcı olması benim dikkat ettiğim noktalardandır.ruh halime göre komedi,bilim kurgu vs. seçerim her zaman ve bunları seçerken dikkat ettiğim noktalara göre seçimimi yaparım.

0

genelde oyunculuklara bakıyorum. gerçeğe yakın olmayan oyunculuklarda film de hoşuma gitmiyor. ayrıca kameramanın olayın içine dahil olma durumunu da gözetlerim. çekim açıları, ses kaliteleri, görüntü kaliteleri benim için önemlidir. son olarak yönetmen de bir film için önemli bir unsurdur.

0

aksiyon filmlerini çok severim ilk yarım saat falan izlerim zaten film kendini belli eder hiç değilse aksiyon filmleri ediyor ona göre sarmazsa bırakırım eğer hoşuma giderse devam ederim . ama beğenmezsem asla sonuna kadar izlemem boşa vakit kaybı oluyor gibi geliyor bana .

0

genelde komedı ve ask fılımlerı ızlıyom hep genelde ısanın hareketlerıne çok dıkat ederım ask fılımlerınde romantık kısımları hoşuma gıdıyor

1

en önemli unsur senaryo.akıcı değil ise olaylar birbiri ile bağlantılı değil ise yada seni düşündürmeden direkt sonunu tahmin edebiliyorsan o filmden çok keyif alınmaz diye düşünüyorum.son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden biri netflixte yayınlanan john wick olmuştur .senaryonun güzelliğinin yanı sıra oyuncular da muazzam performans göstermişler tavsiye ederim mutlaka izleyin.