0

ruhsal ve fiziksel olarak faydalı aktiviteler nelerdir?

hangi aktiviteler ya da başka şeyler faydalı?

4 cevap
0

yürüyüş yapmak, spor yapmak,örgü örmek,yüzmek,dans etmek,yemek yemek,sevdiklerimizi öpmek...

0

fiziksel aktivitiler ise hareket esnasındaki bütün yapılanlardır aslında . ruhsal...sevmek iyi gelir ama sennki sende kalsın kalbini verdiysen ruhun senle kalsın

0

ruhsal ve fiziksel tedavi bi bakımdan kişinin yürürken veya kosarken sarkı söylemesi düşünmesi bazen zorda olsa karar vermesidir.fiziken yururken ruhen düşünüyon . ruhsal aktivitelerin en iyisi senin hoşuna gidip millete tuhaf gelendir işte onu yap.el işi bahçe hayvanlarla vakit gecirmesi yıne ruhsal ve fiziksel.grup terapileri pek tavsiye etmem cünkü o an herkes birbirinin mahkemesini yapar .terapist sadece konuşur . en iyi ruhsal terapi gamsız olup bugunu bugun yarını yarın düşünmektir.

0

insan hem ruhsal hem de fiziksel olarak çok şeye muhtaçtır. fiziksel ihtiyaçları biliyoruz. mesela dengeli beslenme,dinlenme, spor yapmak gibi şeylerin bize kazandırdıklarını biliyoruz. spor yapmak önemli bir şey. herkesin farklı ilgi alanları olabilir. ben en çok yürüyüş ve koşu yapmayı severim. spor da önemli bir şey var. aşırıya kaçmamak gibi. mesela kas yapmak isteyen bir genç düşünün. doping yapması ya da protein tozu kullanması tehlikeli olabilir. doğal şeyler yapmak daha faydalı olabilir. peki insanı ruhsal olarak ne gibi şeyler iyileştirir? ben ençok müzik dinlemeyi seviyorum. moralim bozulunca fon müziği dinliyorum. ya da internetten kitap okuyorum. maddi imkanı olanlar tatile çıkıyor. kayak yapıyor. sevgili ayartıyor. böylece moralini yani ruhunu iyileştiriyor.