1

sorumanide neden ödeme kanıtları yok?

bence olsa daha iyi ayrıca eposta doğrulama için bir şey gelmedi.

11 cevap
0

sorumanide ödeme kanıtına bence gerek yok. zaten resimli paylaşım yapılsa gösterilebilirdi. ben aylar önce girdim bu siteye tesadüfen görmüştüm daha sonra deneyeyim dedim. benim de tereddütlerim vardı. yine de denemeye karar verdim. baya bir uğraştım sonunda ilk ödemem yatınca kendime iyice güvendim. merak etmeyin bu site gayet güvenilir.

1

ödeme kanıtı isteyen arkadaşlar ödeme aldığını söyleyen kullanıcılara mesaj atarak rica edebilirler dekontları, o kadar emin adım atmak istiyorlarsa. buraya parayla kayıt olmak gibi bir durum söz konusu değil. o yüzden riske edeceğiniz bir şey yok. buraya fotoğraf atılabilseydi kanıtları zaten görürdünüz. bir çok başlık var ödeme aldım diye sitede araştıran arkadaşlara faydalı olacak nitelikte. ben yedi kez ödeme aldım. kimse kanıt göstermedi. gözlemledim, inandım ve devamı geldi umarım hep böyle sürer.

0

ödeme kanıtı yollayan arkadaşları bende görmedim ancka bir çok kişi aldığını söylüyordu daha sonra bende denemek istedim ve buradan para aldım arkadaşlar güvenebilirsiniz. biraz sabredin 25 tl yapıp çekin emin olun ondan sonra istediğiniz kadar birikim yapabilirsiniz. buradan bir çok kişi para çekmiştir. bu konuda süpheniz olmasın

0

sorumani sitede para kanıtlarını yollamasına gerek yokki sitede bir çok üye bulunuyor ve bir çok kişide ödemesini aldı bende ödeme aldım yaklaşık 40 ile 50 tl arasında ödememi almıştım hiç bir sorun sıkıntı çıkmadan sağolsunlar ödememi yaptılar siteyi kullanmayada devam ediyorum inşallah bol kazançlar bizleri bekler site her geçen gün gelişir diye ümit ediyoruz.

0

bir sürü yazar bu sitede para aldım diye cevaplar yada sorular soruyorlar bence bu parayı veriyorlar çünkü bende bu parayı almaya az kaldı.

0

ödeme kanıtı üyelerdir.bu kadar kişi yalan mı söyleyecek?ben üç ayı geçti buradayım.toplamda 7 defa ayrı ayrı 370 lira para aldım.al sana kanıt.

0

bence dekonta gerek yok sorumani çok güvenilir bir site herkese hak ettiği değeri veriyor. ben şahsen çok güveniyorum. sorumani zaten pek çok şeyle uğraşıyor ve gittikçe büyüyor anca vakitleri oluyor . zaten zorlanıyorlar bence ilerde dekontta olur. hem diğerleri gibi sahte dekont duzenleyecegine duzenlemesin daha iyi bence.

0

arkadaşlar öncelikle tabii ki e posta doğrulama bana olduğu gibi herkese de gelmiştir diye düşünüyorum mail adresine bunu doğrulduktan sonra tabii ki herkes hesabına erişim sağlayabilir bu da nedir doğru mail adresi yazarak oradaki kazançlarınızı daha garantiye almak amacındadır ayrıca burada arkadaşların da belirttiği gibi benim de belirteceğim gibi kimse orada ödeme kanıtı göstermeye mecbur değildi hem ödeme kanıtı almak isteyen arkadaşlar tabii ki emin olmak isteyip kendini boşa zaman harcamak istemeyen arkadaşlar bende ödeme aldım 3 defa tabii ki bana özelden ulaşıp ya da numarasını yazıp ben de fotoğrafını çekip arkadaşlara dekontunu gönderebilirim hiç sorun değil o yüzden işleri rahat olsun ama tabii ki buradaki özgüven insana gerekiyor herkes bir sürü sitede sahte ödeme kanıtları da yapabilir şunları da inceleyebilir ama burada tabii ki doğru insanlar bu kadar kişi herkes yazdığı için içindeki yazıları bir incele sailor kimler ne yazmış ne düşünmüş neler olmuş hani burada bir tane olumsuz bir şey olsa burada herkesin tabii ki fikri değişebilir ama o kadar şey yazıldı ki herkes olumlu ben şahsen ilk geldiğimde burada acabalar içindeydim hani inanmıyordum ama sonrasındaki insanların yorumları fikirleri görüşleri düşünceleri kişilerin ayrı bir özgüveni olduğu zaman benim de özgüvenim kendime arttı ilk 25 tl yaptım sonrasında ise tabii ki ödeme talebinde bulundum o parayı da tabii ki 3 iş günü içerisinde sonunda hesabıma geldikten sonra bu sefer daha da çok heveslendim devam etmeye başladım o yüzden teşekkür ediyorum sor roman ekibine verdiği emeklilerden gayretler den dolayı deme çok güzel bir ilerleme kaydettiğini düşünüyorum 2 kat kazançlarla ödüllü yarışmalar la insanların tabii ki daha çok ilgisini arttırdı hem de güvenini kazanan bir platform olduğunu düşünüyorum �nşallah allah daha çok verir bizler de onların sayesinde daha çok kazanırız.

0

yani simdi arkadasim. odeme kaniti gostermiyorlar diyorsun da... sahte odeme dekontu duzenleyen o kadar cok site oldu ki. yani o sahte odeme dekontlarina inanip o kadar uye topladi ki o siteler... sonra siteler kapandi gitti... burasi da kisinin kendisiyle iletisim icerisinde olmayi yani sen sitede kendi ozgun cumlelerinle yaz. hem sen hem ben para kazanayim. odemeni yapayim diyor. kimseyi inandirmak zorunda degilim bu konuda diyor acikcasi. isteyen gelir yazar, istemeyen yazmaz diyor anlayacagin. :) vr sunu da soyleyeyim. ben sitenin ilk uyelerinden sayilirim. yuzlerce hatta binlerce kisi odeme aldi bu siteden.

0

ödeme taleplerini kanıtlamak için bu sitede resim ile paylaşım yok fakat ben bu siteden 50 lira çektim ve güvenilir .siz galiba yenisiniz bu sitede bilmiyor ve güvenmiyor olabilirsiniz.ama bir şüpheniz varsa bana buradan mesaj olarak ulaşabilirsiniz size anlatabilirim ya da kanıt olarak gösterebilirim ödendi kısmını .

0

neden yok bilmiyorum ama gerçekten para mı ben aldım. ve birçok kişide aldı .şimdilik gerçekten güvenilir bir site o yüzden aklınızda bir soru işareti bulunmasın. zamanla onların da olacağını düşünüyorum.