1

ödeme yapılmadan önce bir inceleme yapılıyor elbette. genellikle kullanıcılar uyarılıyor. ama ona rağmen devam edenler var. ödemeleri nasıl oluyor hiç denk gelip ödeme aldıklarını da okumadım aslında. bir an türeyip bir anda yok oluyorlar.

0

ben aldıklarını düşünüyorum çünkü o kişiler hala aynı tarz soru soruyorlar.

0

alıyolardır bence öyle olmaması gerekiyor

0

yani bence bunu sorumani daha iyi bilir. ama şöyle bir şey var. bence parasını alıyordur sonra sorumani uyarı veriyordur. yani mutlaka çünkü saçma soru soranlar sitede hala devam ettiği için akıl var, mantık var demek ki onlar parasını alıyor ki; hala da devam ediyor. eğer parasını almasalar da banlanırlardi demek ki, banlanmadıklarina göre çünkü ben bir kere de bundan önceki yarışmada imla kurallarına uymayan insanlar parasını aldı ve bir daha imla kurallarına uymasını söyledi ama gene de bazı insanlar gerçekten de hala imla kurallarına falan uyumuyorlar. ben bunu kendi gözlerimle görebiliyorum aslında yapmaları lazım sonuçta burada hepimiz ekmek parası kazanmak için buradayız. hani ev hanımları olsun ,öğrenciler olsun buradayız. eğer böyle saçma soru soran varsa, imla kurallarına uymayan insanlar varsa direk siteden atılması lazım diye düşünüyorum. yani uyarı ile hiçbir şey olmuyor maalesef o zaman imla kurallarını kaldıracaklar ,saçma sorular da artık sorulmayacak. yani bu sitede öyle bir sistem getirmeleri lazım diye düşünüyorum.

0

valla bilmem alıyorlardır heralde. aslinda sacma olarak nitelendirmemek lazim ama bazen yoruma acik genel kitleye hitap eden sorular sormakta fayda var tabii.