0

bu siteden daha fazla kazanmak istiyorsan oncelikle mumkun oldugunca sitede aktif olman lazim. daha sonra daha cok cevap yazman lazim. ne kadar uzun yazarsan o kadsr cok kazanirsin cevaplarda. birdr iki kati kazanc yapildigi zaman yardirman lazim diyebilirim. cunku daha fazla kazanirsin. gunde 5 lira kazanabiliyorsan 10 lira kazanirsin gunde bu sayede. iste oncrlikli olarak aktif olmak gerekiyor.

1

referans linkinizi paylaşarak, çevrenizdekilerin bu linkle siteye üye olmasını sağlarsanız ve aktif bir kullanıcı olursa kazancının yüzde yirmilik bir kısmı sizin hesabınıza da referans kazancı olarak yansıyacaktır. ayrıca uzun ve özgün cevaplar vererek kazancınızı artırabilirsiniz. sitede ara ara yapılan yarışmalara katılırsanız da güzel kazançlar elde edebilirsiniz. burada limit-sizsiniz.

0

aslinda cevap yazarak daha fwzla kazanc saglayabilirsiniz. neden diye sorarsaniz, sorulara verilen kazanc sabit. 0.02 tl. yani 2 kurus. ama cevaplarda oyle degil. sabit bir kazanc yok. ne kadar uzun yazarsaniz o kadar cok kazanma sansiniz artar. 15 kuruslara, 25 kuruslara, 30 bilemediniz 40 kuruslara kadar cikabiliyorsunuz.

0

siteye zaman ve emek harcaman lazım kaliteli sorular sorup kalemini güçlendirmen lazım ve ayrıca kaliteli aynı zamanda uzun cevaplar vericeksin bir yandanda bunlar senin yazdığın özgün düşünceler yorumlar olucak kopyala yapıştır yapmıycaksın böylece bu siteden para kazanabilirsin ama zaman harcaman şart

0

siteye zamanını harcaman gerekiyor bunun yanı sıra sorulara uzun cevap vermen gerekiyor fazla kazanmak istiyorsan ve fazla soru cevaplandırman gerekiyor.biraz azim ile birazda paranma kazanma isteği varsa çok güzel bu siteden para kazanabilirsiniz.ben bu sitede fazla zaman ayıramadığım için sadece 50 lira kazandım ama bazı üyeler buradan daha çok kazandığını söylüyorlar .

0

bilmiyorum bende yeni üye oldum ödeme alan var mıdır ?