0

valla artik odemeleri yapmiyorlar. yaptiklari zamanda 3 ay gecikmeli yatti son odeme. suan bir odeme talebi olusturdum ve 8-9 gündür incelemede bekliyor yani... yoksa burada kazanmak o kadsr zoe birsey degil, cevaplari uzun tutmayla cok rahat daha fazla kazanc saglayabiliyorsuj ama dedigim gibi odemeler yapilmiyor hakkimiz olmasina ragmen... bari kurban bayramindan önce yatirsalar da en azindan cocuklara tutacagimiz sekerin parasi ciksin yani... valla site iyice gemiyi aziya aldi hani... hakkimiz olan aprayi odememeler filan.

0

bu sitede daha çok kazancaksan daha çok aktif olmalısın sorulara daha uzun ve doğru bilgiler verebilmelisin.referans kazanıp yoluna devam etmelisin,tamamen sabır isteyen bir iş.

0

bu sitede daha fazla para kazanabilmek için 1. derecede kurallara uymak gerekiyor.kurallar özetle şu şekilde: kes kopyala yapıştır cevaplar olmayacak.google-translate uygulamasından direkt çeviri olmayacak. ayrıca herkesin verdiği cevapları ufak tefek değişikliklerle kopyalama yacaksın.yasaklı siteler ve zararlı alışkanlıkları özendirmeyeceksin.soru sorarken de imla kurallarına dikkat edeceksin. gelelim daha fazla nasıl para kazanılır boyutuna, cevapların genel itibarıyla soru ile alakasız olmayacak. %100 yanlış cevap olmayacak. aynı kelimeleri ya da cümleleri tekrar etmeyeceksin. mümkün olduğunca tıpkı sorularda olduğu gibi imla kurallarına uyacaksın. mantıklı bilgilendirici cevaplar vereceksin. en son olarak da soruyu soran kullanıcıya işe yarar bir cevap vermen gerekiyor.hepsi birleştiği zaman daha çok para kazanabilirsin. çünkü limite bile gelsen cevapların bu kurallar ekseninde inceleniyor.

0

bu sitede daha çok uzun yazarak para kazanılıyor. cevapları ne kadar uzun tutarsa daha çok para kazanılır. hem soru sorup hem de uzun cevaplar vererek daha fazla para kazanabilirsin.

0

oncelikle sitede aktif olman lazim. ne kdar cok aktif olup sitede yazarsan o kadar cok ve cabuk para kazanirsin. birde soyle bir durum var malesef. bazi arkadaslar sorularin daha cok kazandirdigini saniyor. ama halbuki sorularin kazanci sabit. 2 kurus. yani 0.02 tl... ama cevaplarda öyle degil. en az 1 kurus olmakla birlikte yazmış oldugun cevabini ne kadar uzatirsan ona gore artiyor kazancin. yani isin ozu aslinda crvaptan geciyor burada. elinde hizliysa ve cevap yazabilrcegin sorulari yrni sekmede actiysan birinin cevabini yazip gonderdigin gibi diger sorunun cevabını yazmaya baslayabiliyorsun öyle... yrni gelenlerde 60 cevap sinirini gectikleri gibi hemen soru sormaya yoneliyorlar. tabi bu sirada bu 60 cevap sinirinda uzun cevap yazmadiklari icin cevaplardan kazanilmiyor diye dusunuyor olabilirler. o yuzden daha cok yorum yapilabilecek, crvaplari uzatabilecek sorulara gitmek gerekiyor cevaplardan kazanabilmek icin. yani benim cevaplarimi gorenler zaten bilir, mumkun oldugunca uzatmaya calisiyorum cunku cevaplarimi. gerci bu son 1.5 ayda siteye girip girip ciktim odemelerin durumu belli olmadigi icin bosa kurek cekmek istemedim acikcasi. ama simdi ödemelerin yapilacagina dair aciklama yapilinca tekrar sitede aktif olmaya basladim. yani bu 1.5 ayi saymazsak geri kalan zamanda 460 tl veya biraz daha uzeri bir kazanc sagladim ben bu zamana kadar. bunu da grnellikle cevap yazarak sagladim brn.

0

bu sitede daha fazla kazanabilmen icin oncelikle aktif olman gerekli. bir yazip cikmayla hem lkmite ulasman zor olur hem de guzel paralar kazanamayip siteden sogursun. o yuzden oncelikli olarak aktif olman lazim. sonrasinda crvap yazip para kazanman, soru sormandan daha fazla kazandiriyor. o yuzden crvap yazarken de mumkun oldugunca uzun yazmalisin ki cevaplardsn kazandigin para goze hitap etsin. benim profilime girip bakabilirsin bak bu kadsr cevap ve soru sayisina 125 tl kazandim bu zamqna kadsr ve cevaplarimin hepsi uzun olamafi malesef. sitede sorulan sorular grnelde lisa crvapli oldugu icin. bende son 1 haftadir uzun cevap ywzabilecegim sorular arastirip onlara cevap yaziyorum zaten. dedigim gibi cevaplarin uzunlugunun artmasi demek kazancinin da artmasi demek. birde suan sitede verdigin crvaplarin kazanci iki kati aeklinde yansitiliyot. yani bu bir etkinlik ve yazarlari cevap yazmaya tesvik amacli dusunulmus bir etkinlik. cevaptan ne kazaniyorsan o kazanc 2 ile caepilip yansitiliyor. 8 kurus mu kazandin. 16 kurus seklinde yansitiliyor kaznac hanene. bu sekilde daha fazla kazanma imkanin var bu sitede. haa.. soru sorarak da kazaniliyor ama... kimsenin aklina o kadsr soru grlmez. cevaplarla limite daha cabuk ulaşıyorsun. :)

0

mumkun oldugunca aktif olmaya bak. eger gun icinde girip 2 soru sorup 5 cevap yazarsan ''daha fazla'' kazanamazsın. sonra yarismalarda ve etkinliklerde yer almaya calis. yani o zamanlar haya ugras vermen lazim baya. ve cevaplar ne kadar uzun yazilirsa o kadar cok kazandiriyor. sorular gibi sabit bir fiyati yok cunku...

0

bu sitede yarışmalar ve iki kat kazanç gibi durumlarda tabi ki daha çok kazanılıyor. bundan hariç soru sormak sadece iki kuruş kazandırıyor daha çok kazanmak için cevap vermek daha çok kazandırıyor bence özellikle de yorum yapılabilecek konularda daha fazla yorum yaparak yazıları uzun tutarak daha hızlı kazanılır. başka türlü kazanmak biraz zor yani uzun zaman alıyor. tabi site güzel sonuçta bir şekilde kazanıyorsun ayrıca güvenilir sadece yarışmalarda burada olmak bana yanlış geliyor bu sitede önemli olan hem sormak hem cevaplamak. cevaplarken de daha çok yorum yapmak önemlidir.