0

aslında ben hergangi bir şeyden şikayetçi olmaktan o konuyla ve ya duru mla alakalı şikayet etmekten hoşlanmam sürekli böyle oldu aslında şöyle gibi şikayet türü konuşmalardan hoşlanmam ama insan bazen doluyor dolduğu zamanda ister istemez kızgınlıkla belki öfkeyle azından çıkanın farkında olamıyor karşısındakine karşı kızgın olduğu için de şikayet ediyor ve kendine göre olumsuz yanlarını söylüyor aslında birini veya bir durumu eleştirmek kötü birşey değil. onu nasıl eleştirdiğiniz yani üslup meselesi önemli olan nokta. şikayet ederken de üslubunuza dikkat ederseniz mesela budur bence

0

istediğimiz şeylerin bir an evvel gerçekleşmemesi onların gününü saatini sırasını beklemek.

0

saat kaçta yatarsam yatayım hep erken kalkıyorum bunun sebebi nedir bilmiyorum tabi yaz aylarında olduğumuz için bir de geceleri uyumuyoruz alışkanlık oldu sabaha kadar uyku gelmiyor vakit hızlıca geçiyor bundan şikayetciyim

0

ilk olarak geç yattığımız için geç kalkıyoruz bu da güne yorgun olarak başlamamıza neden oluyor.spor yapacak hal bile olmuyor.yaz aylarındayız sıcaklar insanı çok bunaltıyor.

0

sabah erken uyanma derdinden hic uykumuzu alamiyoruz ya

0

hayatta bir çok şeyden şikayet ediyorum. başta kendim dahil olmak üzere yaşadığım hayat, sevdiğim insanla olan durumum, babamın yokluğu vs.. her gün şikayet ederim. insanlara sinirlenirim neden bu kadar beyinsiz olduklarını sorgularım vs.. bu tür şikayetlerim var.. her gün.

0

markete gitmek zorunda kalmak illaki bişy oluyor ve gitmem gerekiyr. ülke gündeminden şıkayet ediyorum hergun.

0

çok şükür her gün değil de bazen şikayet ettiğim şeyler oluyor tabiki, çünkü insanız yani şikayetlerimiz bitmiyor ki, her sorunu kendimize dert ediyoruz. yok bu niye olmadı, şu ne zaman olacak, neden herşey beni buluyor gibisinden kendimi hırpalayıp duduruz. oysa bunlara hiç gerek yok keşke daha az takarak, daha az düşünerek yaşamaya çalışsak belki o zaman şikayetlerimizden de kurtulmuş oluruz.

0

her gün başkalarını zengin etmek için yataktan kalkmak