0

bugün param yatti vallahi çok mutlu oldum emeklerim boşa gitmedi en azından

0

hayır hiç çekmedim zaten yeni kayit oldum sayılır ama kardeşim çekti hemde 2 defa güvenilir olduğunu düşünüyorum bu sitenin olmasa zaten bu kadar insan burda olmazdı birde hiç kimse galiba.

0

daha ben yeni kayıt oldum ve 25 tl sınırına gelemedigim için henüz ödeme talebinde bile bulunmadım ama birçok kişi yattığını söylüyor paralarının inşallah bende kısa zamanda çekim talebinde bulunacağım yaratsa devam edeceğim bu sitede bilgilenmeye ve para kazanmaya

0

evet 2 gün önce 30 tl çekim talebinde bulunmuştum ve bugün hesabıma yattı eğer o para yatmasaydı şu an devam etmezdim ama güvenimi sağladı site parayı dedikleri gibi 3 iş günü içerisinde yatırıyorlar bence çok iyi bir uygulama hem paramızı kazanıyoruz hemde bilgi kazanıyoruz.

0

güvenilir site kesinlikle geçen cuma para çekme talebinde bulundum pazartesi hesabıma yattı diğer pasif gelir uygulamalarına göre kazanç daha erken sürede yatıyor diğerleri on beş gün ile bir ay arasında bir sürede dönüş yapıyor

0

hayir henuz cekmedim :) cekince de cok guzel bir is e vesile olup burayi birakmayi dusunuyorum.

1

hayr hiç çekmedim ama çekmeyi dört gözle bkliorummm.

1

hayır son 4 lira kaldı ama ne zaman kart çıkartıp çekmek istersem o zaman almayı düşünüyorum :)

0

evet kardeşim bu siteye güvenebilirsin. ilk 25 tl ödeme talebinde bulundum iki gün önce de 190 tl ödeme talebinde bulundum bugün yattı param istiyorsan sana dekontta atabilirim. fark etmez yani alan arkadaşlarım da çok bak dediğim gibi bugün yattı benim 190 tl güvenebilirsin yani burada uzun cevaplar verirsen daha çok fazla kazanırsın önemli olan zaten uzun cevaplar vermek zaten uzun şekilde yazarsan ne kadar çok kazandın işte o zaman anlarsın böyle işte ödememi aldım.

0

şu ana kadar 2 kere para çekme talebinde bulundum ve ikisi de hesabıma yatmış bulunuyor.

0

hayır halen çekmedim ama allah kısmet eder ise çekiceğim inşallah