0
0

vaktim oldukça kitap okuyorum bunun için boş zaman gerekiyor

0

çok okumak istiyorum ama maalesef zaman bulmakta zorlanıyorum..

0

evet okumak için özel çaba sarfetmek gerekmiyor bu bir alışkanlık belki de bir bağımlılık.bir zamanlar elime ne geçerse okuyordum artık daha seçiciyim.ne okumak istediğimi kimleri sevdiğimi biliyorum.tek sorun istediğim her kitabı alacak bütçeye sahip olmamak.2 el kitap satan yerlerde zaman zaman çok güzel okumadığım kitapları yada tanımadığım yazarları tanıma bulma şansını yakalıyorum.ne yazık ki çocuğuma bu keyfi aşılayamadım .teknoloji o kadar cazip geliyor ki kitaplar 5 1 sayfa sonra bir kenara bırakılıyor.oysa ben her kitapta yeni bir dünya keşfediyorum.ilk okuduğum kitaplarda biriydi denizler altında yirmi bin fersah.denizin kokusunu duymuştum okurken suyunun tadını hissetmiştim. çocuğuma ilk aldığım kitaplardan biriydi okumadı kitabı aldım yeniden azmışlar sanki kısaltmışlar değiştirmişler .benim bil hevesim kaçmıştı.ne aldığınız nasıl çeviri yapıldığı da önemli kitap okurken

0

bir ara iyi sarmıştım kitaplara birin bitirip diğerine başlıyordum. kitabı elime alınca bırakamıyorum.ama şuaralar pek okuyamıyorum. kitap gerçekten çok zevkli.

0

elbette okuyorum ama ben öyle üç beş dakikalık aralarda okuyabilen bir insan değilim ona özel vakit ayırmam lazım o zaman daha çok içine girebiliyorum kitabın yoksa uzuyor da uzuyor.

0

okuldur şusudur busudur derken zaman olmuyor maalesef

0

sürekli olmasada zaman buldukça kitap okuyorum.