0

en cok gul kokusunu seviyorum . tabiki zevkler tartisilmaz

0

papatya çok severim. koku olarakta tabiki gül. kırmızı olursa hele birde :)

0

bütün çiçeklerin kokusunu çok seviyorum ama sümbül,lavanta ve melisa çiçeklerinin kokuları bir başkadır. özellikle fransız lavantası denilen tür. bu tür temmuz aylarında çiçek açar ve çok hoş bir koku yayar. melisa çiceğide yazın geceleri çok hoş bir koku yayar. burcu burcu kokar. bahçenizde kesinlikle bulunması gerek bence. sümbülde aynı şekilde. gül görünüş olarak güzeldir ama bu çiçekler kadar hoş kokular yaymaz.

0

gül çiçeğinin kokusunu çok severim ama tabiki her çiçek kendine güzel kokar her çiçeğin kenki hoş kokusu vardır papatyalarda güzel kokarlar.

0

her çiçek ayrı güzeldir ve her çiçek de farklı kokar...onları nasıl hissetiğinizle alakalı olan bir durum bu aslında...ne kadar yaklaştınız mesela? bazı çiçekleri koklamak gerekmez uzaktan gelir kokusu...tabii günümüz şehir standartlarında pek çiçek üretilmediği için insanlar pek bilmez....nur içinde yatsın bahattin eniştemin bir çiftliği vardı ve onun yanında da bir ççiçek serası vardı...görseniz öyle muhtesem ki anlatamam...kelimeler buna asla musade etmez...iştahsız çocuklar bile o kokudan sonra acıkırlardı...ne alaka diyeceksiniz...ama inanın bunu gözlemlemiş biri olarak olarak söylüyorum...

0

sümbül ve hanımeli çok güzel kokan çiçekler gülün kokusu bence yok ya da ben hissedemiyorum.

0

ben çok çiçek kokusu hissetmem. ama gülün kokusu bir başka be.......