0

agiz kokusunu gidermek icin karanfil duzenli dis fircalama sakız cigneme

0

ağız kokusunun temel nedenlerinden biri az su tüketimi asitli içecek tüketimidir.su içmeyi arttırdığımızda ciddi oranda kokunun azaldığını hissedeceksiniz.fizyolojik bir rahatsızlıktan kaynaklanıyorsa bunun tabii ki en kesin çözümü doktor kontrolü ve testler yaptırmaktır.tüketeceğiniz maydanoz ve nane gibi sebzeler sadece geçici çözüm olucaktır.

0

ağız kokusunu gidermek için dişlerimizi günlük fırçalamamız gerekiyor onun dışında nane yemekle ağız kokusu gider

0

agiz kokusu, ozguveni zedeleyen yaygın durumlardan biridir.sosysl cevrenizde bıraktığı etkiden dolayı özgüven sorunlarının oluşmasına neden olabilir.
ağız kokusu,ağızdan kötü bir koku yayılması durumunda ortaya çıkan bir sorundur.genellikle bakteri enfeksiyonundan ya da dişlerinin arasındaki yemek artıklarından kaynaklanır.
düzenli olarak dis fırçalamak sorunu ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir.ancak bazen diğer yöntemlere de ihtiyaç duyulabilir.
neyse ki , ağız kokusunu kontrol altına almak için basvurabileceginiz bazi doğal yöntemler var.bazi doğal malzemeler ağız kokusunu gönderdikleri gibi, sorunun tekrar ortaya çıkma ihtimalini de ortadan kaldırabiliyorlar.
bu doğal yöntemler şöyledir;
1)doğal yoğurt
2) siyah cay
3) limon suyu
4) maydonoz cayı
5) nane cayı
6) elma sirkesi ve su
7) papatya çayı

0

diş macunu maydanoz sprey lavanta naneli şeker

0

açlıktan kurtulun ve dişlerinizi sık sık fırçalayın. asitli veya alkol sigara vs tüketiminden sonra kesinlikle ağız içi temizliği önemlidir.

0

ağız kokusunu gidermek için, diş temizliğine öenm verilmeli ilk önce. dişler düzenli fırçalanmalı, diş fırçası haricinde , diş eti için fırçalar kullanılmalı. gerekirse diş ipi kullanılarak kalan kalıntıların koku yapması önlenmelidir. açlık ve susuzlukta ağız kokusuna nedendir.

0

daha çok açlıktan ortaya çıkan ağız kokusunu bir bardak su ile geçirebilirsiniz

0

agız kokusu açlıktan geliyor düşünün havasız ortam nasıl kokarsa açlıkta öyle

0

ağız kokusunun temel nedeni susuzluk diye biliyorum. eğer ağzın kokuyorsa bir bardak su iç.