1

iki kişinin arasında kaldığım zaman genellikle ben haklı tarafını seçerim ,yani konu ne olursa olsun istersen (babamın oğlu olsun) isterse en yakınım olsun benim için hiç fark etmez iki kişinin arasında kaldığım zaman hangisi haklı hangisi haksız olduğunu açık ve net bir şekilde belirtirim, ve sen haklısın o da haklı diye söylerim. çünkü ben hiçbir zaman iki kişinin arasına girdiğin zaman haksız tarafı tutmamıştım haklı tarafı da tutmuyorum sadece kim haklı kim haksız diye belirtiyorum.

0

olayda kim suçlu kim suçsuz suç yoksa bile kim halı kim haksız ona bakarım birini seçerim ama seçmediğim kişiden uzaklaşmam

1

soru pek açık olmamış, ben de sorunun kalitesinde cevap vermek istiyorum. artılarına ve eksilerine göre seçerim

0

2 kisinin arasinda kalindimi secenek kisilik karakter farklilik ozguvene bakar

0

tabiki bu durum bi olayla alakalı ise her zaman haklı olanın yanında yer alırım

0

kişiden kişiye değişir benim için öncelikle aramın nasıl olduğuna bakarım iyi ise kurtuldu iyi değil ise yandı demektir kendi fikrimi ortaya koyarım benimle nasıl geçinirse bende onunla öyle geçinirim kendi keyifleri bilir iyi bir insan olması yeterli benim için

0

eğer iki kişi benim için en değerli iki kişiden biri ise tabiki de haklı olan tarafı seçerim. ama o iki kişiden birisi benim çok sevdiğim biri ise tabiki sevdiğim kişiyi seçerim .

0

iki kişinin kim olduğuna göre değişir. iki arkadaş arasında kaldıysam kişiliğine ve bana yakınlığına bakarım. kimden zarar görme olasılığım varsa uzaklaşırım. kimi kaybetsem daha çok üzülürüm bir de ona bakarım.