1

evlilik....
kendi açımdan ben kurtuluş olarak görmüştüm kaçış yolu nefes alma alanı yaş ufak olunca gezme , tozma rahat hareket etme gibi algıyorsun başlarda sonra gerçek dünya ile tanışıyorsun zor zamanlarda yağmurdan kaçarken doluya mı tutulsun acaba diyosun her şeyin gelip geçtiği gibi zor zamanlarda geçiyor çocuk sahibi oluyorsun son evladın eşin sana öyle bir bakıyor ki iyi ki diyorsun iyi ki evlendim iyi ki bu adamın kalbi benim yanımda atıyor iyi ki bu evlat benim nefesimi hissediyor evet evlilik çok zor birde evliliğini ispatlamaya çalıştığın insanlar var ise daha da zor ama kapını kapatıp sevdiğin adama yuvana çocuğuna baktın mı bitti işte bütün sıkıntı sorun kapı dışında kaldı ..

0

evlilik hakkında oradayım açıkcası çok fazl sbir şey düşünemiyorum. yani evlilik sorumluluk alabilen insanlar için özellikle sevgiyi devam ettirebilen anlaşmayı sağlayan insanlar için daha geçerlidir bana göre evet günümüz de herkes evleniyor ama herkes bir evliliği yürütemiyor. boşanmalar artıyor. bu yüzden evlilik ciddi bir iştir benim neznim de basit ve kolay bir şey değildir. karşınızadaki insanı iyice tanımak ve analiz etmektir. sorumluluk alabilmektir evlilik. karşınıza daki insanla anlaşabilmek ona güven duymak saygı duymaktır aynı zaman da. saygı bir evlilikte çok önemli yer tutar. saygı ve sevgi olmadıktan sonra evliliğin bir anlamı kalmayacaktır. karşılıklı saygı güven ve sevgi olmalıdır. evlilik benim uzun yıllardır düşünmediğim birşey yani çevremde ki insanlardan görüyorum ki çokta mutlu değiller. herkes öyle olacak diye bir şeyde yoktur bendeki ön yargı da değil aslında. sadece evliliğe kendimi hazır hissetmiyorum henüz. daha yaşamak görmek istediğim bir çok şey var ve bunlar evlilik için mani olabilir. evlilik sorumluluk işidir çünkü.

0

para yoksa ve hayatınız çok kötü gidiyorsa meslek öğrenin evlenmeyin ve olacak çocuğuda zehir hayatı yaşatmayın.

0

evlilik gerçekten çok güzel bir şey eğer sevdiğin insan ile gerçekleştiriyorsan bu evliliği tabi ki. sonuçta sevdiğin insanla bie yalçşam sürmeye hazırlanıyorsun. hergün özlediğin o insanla artık daha da mutlu oluyorsun. ilerde çocuk sahibi olmak istiyorsun bunların hepsi evlilik denen kutsal bir şeyin güzellikleridir.