0

kitapları seviyorum, eskiden daha fazla okuyordum gerçi şu sıralar kendime pek vakit ayıramıyorum. bilgi almak için bu tarz siteleri kullanıyorum hem de para kazanıyorum. kitap okumayı kendi kendime sevdim, açıkçası kimse aracı olmadı. o hazzı okul kütüphanesinde tattım ve öyle devam etti. okuduğum ilk kitaplardan biri ise canan tan'a ait olan yüreğim seni çok sevdi isimli bir kitaptı.

2

kitapları hiç sevmem.hala karşıma güzel bir kitap çıkmadı.ilgimi çekmedi.ben de gidip bakmıyorum normalde.birçok kişi sevdirmeye çalıştı ama nafile.

0

kitapları merakım sayesinde çok sevdim özellikle de nazım hikmet ran'ın kaleme aldığı şiirleri çok sevdim, kitap insanın en büyük yoldaşı yol arkadaşıdır yalnızlığı ile birlikte ve bunun için kitaplarla daha çok iç içe olmamız gerekiyor toplum olarak çünkü kitapla okuma düzeyiyle toplumumuz kalkınma sağlar, başka bir yöntemle gelişebileceğimizi düşünüyorum.

0

orta okul da kitap okuma yarışması yapılmıştı okukumuzda o yarışmada birinci oldum ve bir kitap hediye edildi bana. peyami safa 'nin dokuzuncu hariciyeye koğuşu isimli kitabıydı. o yıllardan kalma kitap okumayı severim. tabi sık sık okuyamiyorum. gündelik işler maddi ve manevi sıkıntılardan dolayı çok fazla zaman ayıramıyorum.

0

ben kitapları sevmedim.çünkü görsel olarak birşeyleri yaşamak daha başarılı.