0

ben burada geniyim sevdim ama çok az para veriyor keşke biraz daha fazla verse soru başına çünkü helak oluyoruz buralarda valla açlık fakirlik kötü bişey rabbim kimseyi açlıkla intihan etmesin inşallah parasızlık bu devirde çok zor her kes ekmek parası beş ne kazanırsam diye uğraşıyor rabbim bize sabır versin zenginlere de vicdan versin halden anlasınlar inşallah

0

ben sevdim. bu na benzer bir çok site buldum ama bu arayüz olarak çok daha fazla hoşuma gitti.

0

şu ana kadar en sevdiğim soru sorma sitesi. harika diyebilirim. para kazanmam için mükemmel. benim paraya çok ihtiyacım var. buradan ihtiyacımı karşılıyorum.

0

şuana kadar gördüğüm en muheteşem site para kazanıyorsun eğleniyorsun sohbet ediyorsun yani çok eğlenceli bir site

0

evet sorumani sitesini sevdim güzel bir site ve güvenilir.rahatlıkla para kazanabiliyorum ve paranın hemen yatması çok iyi . başarılı bir site tanıdık tanımadık herkese hatta öneriyorum bu siteyi .

1

şimdiye kadar sevdim bir kusurunu görmedim şimdilik :)

1

sorumani sitesini gerçekten çok sevdim çünkü sorumanide para kazanmak çok kolay arkadaşlar var ortam var sohbet var ve birde bu sitede insan çok iyi vakit geçiriyor yani hem eğleniyorsunuz hem para kazaniyorsunuz ve öğrenciler için iyi bir şey çünki öğrencilerin durumunu öğrenciler bilir ve gerçekten bazi zamanlar 1 tl bile öğrenciler için çok değerli oluyor yani çok başarili bir site olmuş ve gerçekten bu siteyi çok beğendim ve bu siteyi arkadaşlarimada öneriyorum ve gerçekten çok yararli bir uygulama

0

evet sevdim ve keyif alarak giriyorum . hem bilgi birikimi açısından hemde maddiyat açısından iyi bir site olduğunu düşünüyorum . bence bu fikri üreten kişi çok mantıklı bir sistem kurmuş gayet güzel .

0

sorumani sitesi son zamanlarda gördüğüm en iyi ve en güvenli site ben ilk ödememi aldığım zaman atmye gittiğimde ödememi göremedim direk mail attım ve yardımcı oldular ödemenizi veren güvenilir bir site aşık oldum resmen herkese öneriyorum ve yeni kullanıcılarını çoğaltıyorum sitenin gerek arayüzü gerek cevap yazdığınız zaman kazancınızın anlık yansıması güzel birşey ve ödemede bulunduğunuz zaman 3 gün içerisinde yazıyor ama bana 2 günde ödediler istediğiniz zaman alabiliyosunuz kazancınızı diğer siteler gibi ay başını bekletmiyor en sevdiğim bu yönleri annemin babamın yapmadığını bu site yapıp bana kazanç veriyor çok seviyorum yaşasın sorumani

0

sorumani sitesi sade olması bir yana para kazandırma işi olduğun için güzel bir site tabiki ileride ne olacağını bilemicem artık onuda zaman gösterecek.

0

evet oldukça çok sevdim hem faydalı hem yararlı hemde kazançlı bir site hak ettiğin değeri veriyor bir çok sitede bulundum ancak sorumani gibi bir site kadar kazandırdığını hiç görmedim

0

sorumani sitesini sevdim ilk başlarda çözememiştim pek de güvenememiştim bu gayet normal çünkü hiç kimse yeni tanıdığı biri karşısında ona güven sağlayamıyor hemen, biraz zamanın geçmesiyle birlikte siteye alıştım güzel vakitler geçirdim özellikle müzik açıyorum bir yandan da soruları cevaplıyorum soru soruyorum mutlu oluyorum ya.sorumani sitesine güvencim bir site vardı paramı yatırmadı ve o yüzden nette böyle sitelere çekimser davranışlarda bulunuyordum, taa ki ödeme talebinde bulunduğum zaman kazançlarım hesabıma geçinceye kadar ve onu gördükten sonra içim çok rahat oldu içime su serpilmiş oldu resmen.sorumani sitesinde güzel vakitler geçiriyorum kafamı dağıtmak için hep bu siteye giriyorum gayette çok memnunum ayrıca.

0

bu siteye ilk zamanlarindan beri uyeyim ve en aktif uyeleri arasinda yer almaktayim. siteyi sevmesem gelip ugrasmazdim bu kadar. :)

0

sorumani sitesine ilk geldigimde hicbirsey anlamamistim bende ama zamanla okuyarak buradaki yazılanlari nasil bir yer oldugunu çözdüm vede uzun yazarak vede daha cok kazanc saglıcak sorulara cevap vererek bos zamanımı para kazarak geciriyorum böyle bir plartform tabiki sevilir o kadar ev hanımı kardesimiz ve ögrencı varkı onlara ilaç olan bir yer ufakda olsa kişilerin ihtiyaclarini karsılar burdan kazandıgı para ile taksite bile girer insan aylık 25 yada 30 tllık bır taksıte gırse ınsan alır bunun gibi çok sey yada faturalar bunları yapabılcegın bir siteyı herkez sever vede önerir.

0

ben kendi adıma konuşmak gerekirse sistemi cok sevdim ve günde 5 tl kazanıyorum ayda 150 tl ek gelir olarak bana yansır ben zaten pek ugraşmıyorum 4 saat ugraşıyorum ve güzel kazanclar kazanıyorum ama sistem gelişir ise güzel kazanclar saglarız ben bir cok kişiye uygulamayı tavsiye ettim sizde tavsiye ederseniz uygulama baya bir gelişir kazanclarımız da yükselir diye tahmin ediyorum sosyal medya hesaplarımızda paylaşıp sorumani ye destek olursak gelişiriz hepimizde

0

ben cok sevdim cunku once fazla bilmiyordum cunku once dedim yavas tavas toplarim gunde 3 gunde 100 soru cevapladim ve verdigi kazanc 1 tl oldu ve bende yine baslamisim dedim sonunu getiririm dedim devam ettim ve bir soruya uzun cevaplayarak 1 gunde 1 tl kazandim kazancim 3 tl ulasti artik ertesi gun sayfaya girdim vaktim 2 kat kazanc var ve 1 gunde 1.50 krs kazandim ve toplamaya basladim artik simdi 7 tl yapip simdi bugun durucam yarinda 10 tamlayicam simdi 2 kat kazanc oldugu icin simdi ugrasim sonra 2 kat kazanc gelmez yine cunku para cok veren o dur bende gunde simdi 2 tl kazandim bugun gunumu cok harcadim aksama kadar belki 10 soru cevapladim

0

güzel ve eğlenceli bir yer. inşallah devam eder ve büyür. hem eğlenip hem bilgilendirip hem kazandıran bir site.

1

burada olmak çok güzel gerçekten. geçirdiğin vakitin nakite dönüşmesi insana ufak şeylerle mutlu olmayı öğretiyor. emeğinin karşılığını almak, küçük de olsa bir işe yarıyormuş hissi çok güzel. onun için sorumaniyle tanıştığım ve burada olduğum için mutluyum ve siteyi seviyorum.

0

evet ben çok sevdim çünkü gerçekten çok faydalı bir site. ben bunun üzerine güvenilir bir site daha tanımıyorum. gerçekten hem para veriyor hemde genel kültürümüzü arttırmakta fayda sağlıyor.

0

çok beğendim gayet sade anlaşılır gözü yormayan yapıda emeği geçenlere teşekkürler.