0

suanki kazancim 31 lira 97 kurus. biraz daha biriktirip oyle crkmeyi dusunuyorum. khele bir çekeyim de o zaman ne yapacagima karar verecegim. bakayim iste biraz biriktireyim de. belki burada kazandigim parayi bayrama yakin ceker, bir cocugun ustunu basini almak icin kullanirim. belli mi.

0

bilgisayarımı sattım kiramı ödemek için bilgisayar parası biriktirmek için kullanıcam aldığım parayı artık.

1

buradan almış olduğum kazanç ile kitap almayı düşünüyorum. kitapların kokusu sesi sessizliği öyle güzel ki. kitaplarla yaşamak. bende kitap almayı veya başka türlü ihtiyaçlarımı karşılamayı düşünüyorum.

1

benim siteye ilk girdiğim dönem borçlarım vardı o yüzden aldığım ödemeler oraya gitti sürekli. şimdi de durum farklı değil. ama kuruş kuruş kazandığım için, kuruş kuruş artsın istediğimden bir iki ödememi altın hesabına yatırdım. yeni yılda daha kazanmadım. kazanırsam o da borçlara gidecek bu gidişle. nereye giderse gitsin bu şekilde para kazanmak çok güzel. herkese hayırlı kazançlar.

2

vallahi burada hedefim her zaman 25 yapıp yapıp ödeme istemek oldu. iban olarak da maaş hesabımı verdiğimden oraya yatıyor, otomatik ödemelerim olduğundan orada duruyor, işe yarıyor. ya da maaş kartımdan genelde alışveriş ederim. böyle harcanıp gidiyor.
yarışma zamanı özellikle yarışma için hiç sıralamaya girme derdim olmadı. derdim hep üstte bahsettiğim gibi 25 lira yapabilmekti. hatta ben 10 nun altında idim. bir gün girdiğimde kendimi malum sebeplerden 6-7 nci sıralamada buldum. ve normal cevaplamalarım sonucunda da 7 nci sırada bitirdim. isteseydim gece gündüzde kalıp üstlere gelirdim. ama para için o strese değmezdi. ha 50 almışım ha 100 fark etmezdi benim için. teşekkür ederim sorumaniye de bugüne kadar az evvel bir soru cevaplamıştım, 372 lira toplamda para kazanmışım buradan. şimdi de 25 olsun gayretindeyim. 6 liraya yaklaşıyorum. :) ama bugünlük yeter.
iyi geceler dilerim.

0

valla kardesim benim hesaba para yattığı zaman direk garanti bankası aliyor:)borcum var bankaya o kadar ödedim çalışırken bir bitiremedim sinir oldum artık. yani atiyom bin tle borcun oluyor sana üç bin tle ödetiyorlar. artık umursamiyom eskisi gibi biktim çünkü.

0

buradan aldığım para anca borcuma yetmiyor. o yüzden önceliğim borçlarımı ödemek .daha sonra da kumbarada para biriktirip telefon almayı düşünüyorum. eğer o kadar çok kazanabilirsem.