0

ben bebeğimin ihtiyaçlarına ve evimin eksiklerine harcıyorum. mesela geçenlerde buradan çektiğim para ile bebeğime nevresim takımı aldım. mutfakta eksikler vardı onları aldım. çünkü eşim düğün borcunu yeni yeni bitiriyor sonuçta kolay değil. bunun yanında kardeşleri okuyor ve sürekli eşim onlara gönderiyor. ailesi ne eksik olursa eşime haber gönderiyor ve eşim onlara harcamak durumunda kalıyor. yeri geliyor bir lira parası olmuyor ama anlayış göstermiyorlar bu ara bebeğimiz de oldu bir sürü masraf çıktı tabi ama o iyi olsun başka ne isterim ki ben bu yüzden buradaki parayla eve destek oluyorum.

1

talep ettiğim 100 lirayı altın hesabına yatırdım. kuruş kuruş kazanıyorum madem kuruş kuruş değerlensin dedim ama borçlar iki aydır abartılı olunca son 75 lira borçlara gitti. bundan sonra kazandıklarım da borçlara gidecek, halen açığı kapatamadım çünkü.

1

buradan alacağım paralarla işyerinde yemek yicem böylelikle işyerinin bana verdiği yemek parası bende fazladan kar olarak kalıcak sorumani bana çok güzel bir ek gelir kaynağı oldu :)

1

bir alayım da o zaman düşünürüm, daha bismillah.

1

okul masraflarımı karşılamayı düşünüyorum hiç olmazsa otobüs param çıksın yeter.

1

sevgilimin borcunu ödemek.buradaki tek amacım o.onun gönül rahatlığı benim için çok önemli.

0

guzel soru hic düsünmedim biraz düsünmek gerek

0

alacağım bi paket sigara parası ne yapabilirim ki. sigaramı alır içerim onun dışında birşey düşünmüyorum. ama 30 bin falan olsa planlarım var borçlarım var onları hallederdim sonra ictigim sigara bile tat verirdi o zaman para herşey para allah sonumuzu hayır eylesin inşallah arkadaşlar.

0

ek gelir amaclı bu sitede takılıyorum. aslında hoşuma da gitti hoşuma gitmese zaten yapmazdim. ama eger iyi bir rakam cikartirsam telefon faturami odemek istiyorum.

0

ucbes kuruscebimize girse yine iyi ama sosyal hayatin hic olmamali cok kazanmak istiyorsan

0

yakın bir zamanda 50 tlyi cekip tel faturamı yatırmam lazım

0

ben kitap alacağım ve alın terimle kazandığım için o kitabı baş ucumdan ayırmayacağım:)

0

belirlediğim sürede limite ulaşıp parayı zamanında hesabıma çekebilirsem tüyap kitap fuarına gidip harcayacağım. fuara ne kadar fazla parayla gidersem benim için o kadar iyi çünkü pegasus yayınlarının kitapları inanılmaz pahalı

0

buradan alacağım parayla evimin veya kızımın ufakta olsa bir ihtiyacını karşılamayı düşünüyorum.

0

hedefim 6 ay sonra ya da 1 sene sonra burda biriktirdiğim parayı çekmek çektiğim zamanda yine en az 200-300 lira civarı bi para olur 6 ayda o zaman hangi ödemem varsa neye denk gelirse onu öderim heralde ya da üstüme başıma giyecek kıyafet falan alırım diye düşünüyorum