0

kahveyi şekerli içmek sağlıklımı derken zaten kahvenin kendisi sağlıksız kafein içeriyor çünkü o yüzden kahve içme taraftarı değilim ne şekerli mi şekersiz mi şekeri zaten ben hiçbir şeyde kullanmadığım için sıkıntı olmuyor ama kahveyi fazla bir tercih etmiyorum daha çok meyve suyu ya da çay içmeyi tercih ederim kahveyi şekerli içmek evet evet kesinlikle zararlı bu arada genel olarak zaten kahve zararlı yani

0

şekerin zararlı olduğunu zaten biliyoruz. bu durumda kahvenin de sade olarak içilmesi daha doğru olur.

0

kesinlikle ama kesinlikle sağlıklı değildir. şeker beyinde uyuşturucu etkisiyle aynı etkileri taşır. şeker tüketmemek hayatınıza daha sağlıklı devam etmenizi sağlayacaktır tavsiye etmiyorum.

0

vücut zaten aldığı besinlerden günlük şeker miktarını da karşılıyor. şeker zaten fazla tüketildiğinde vücuda zarar veriyor. kahveyle ya da kahvesiz.

0

kahvenin tadını şifasını daha iyi almak için sade içmek daha iyidir ama icemeyenler içinde biraz şeker katıp içmekte hiçbir zarar olduğunu düşünmüyorum.

0

sekerpancari o dense de şeker her daim isenmişsin gıdaya giriyor ve sağlığımız için buyuk risk. kanser hücrelerini beslediği bilimsel çalışmalar ile doğrulandı. şekeri hayatimizdan ne kadar çıkarır isek o kadar mutlu olacagimiz aşikar.
keza şeker ile bir kahve icildigi zaman asla direkt kahvenin tadına varamayız . şeker kahveyi bastırır.
sekersizlik hayatımızda ne kadar çok işe o kadar iyi. kahveyi de sekersiz içiyoruz tabi :)

0

doktorlar genelde şekerin yararlı olmadığını söylerler . hatta üç beyazdan uzak durun tuz şeker un derler yanlış hatırlamıyorsam böyleydi. içeceklerimize şeker katmak çokta faydalı değildir . şekersiz acı bir tat oluşabilir ama zamanla seveceksin iz.

0

şekerli icmek kahveyi zaten kahvede şeker var bizde atarsak daha cok tatlı olucak ve kötü olucak şeker hastası olabiliriz ama ben 6 tane şeker atıyorum boyle sanki şerbet icmişim gibi oluyor cok kötü tavsiye etmem

0

şekerli içmek tabiki zararlıdır fakat fazlası.çaya 1-2 şeker yeterli gelicektir.eğer 1-2 şekerden fazla kullanıyorsanız yavaş yavaş azaltmalısınız aksi takdirde şeker hastası olabilirsiniz.

0

kahvenin sağlıksız olduğunu söyleyenler araştırıp gelsin.kahve çok faydalı sıcak içecek türüdür.kahveyi şekerli içmek zarar vermez fakat faydasını azaltır.kahvenin tadını alman için sade içmeni tavsiye ederim.

0

kahveyi değil herşeyi şekerli içmek çok zararlıdır . çünkü şeker sağlığa zararlı olduğu için ,sadece şeker değil hatta diyorlar ya 3 beyazdan uzak durun diye. bu yüzden şeker de o 3 beyazdan birisi olduğundan dolayı sağlığa tabiki de çok zararlı o yüzden mümkün olduğunca şekeri hayatınızdan çıkartın .

0

şeker zaten zararlı olduğu için doğal olarak kahveyi şekerli içmek de sağlıklı bir şey değildir. bu yüzden az şeker kullanmak her zaman en iyisidir. sadece kahvede değil her şeyde şeker kullanımını azaltmak sağlık açısından doğru olandır.

0

şeker başlıbaşına bir zehirdir mümkün olduğunca her şeyi şekersiz tüketmemiz gerekiyor ancak ben de bir şeker bağımlısıyım çay bardağındaki çayı es tane şeker ile tuketiyorum.
ama elbette ki çok zararlı olduğunun farkındayım.