0

çayı pek sevmem ama genede arkadaş ortamında çok içiliyor hele ki kahvehane gibi yerlere gittiğiniz zaman sürekli çay içiliyor ama benim favorim tabi ki de kahve hem dinç tutuyor enerji veriyor tadı da lezzetli yani bana öyle geliyor en azından :)

0

sabah ve akşamları çay olmadan olmaz.kahve de arada içilebilir

0

çay elbetteki olmazsa olmazımdır ama kahveyide severim

0

çay baba çay içmeden güne başlarsam başıma ağrı giriyor deli gibi bişey oluyorum

0

çay her yerde her şekilde tüketilebilen bir içecek. ama işin özüne değinecek olursak boğaza nazır bir balkonda sabah, güneşin doğuşuna karşı sıcak bir fincan kahveyi hicbir şeye değişmem.

0

aslında ikisinide çok seviyorum ama çayı daha çok tercih ediyorum çayı her zaman içiliyor ama kahve her zaman tercih edilmiyor o yüzden çay daha çok tercih ediyorum

1

çayın yeri ayrıdır, kahvenin yeri ayrıdır. türk kahvesi iyi köpürtülmeli, şekersiz ve sade yapılmalıdır. her sabah, ikindi ve akşam bir kahve fincanı ile içerim. bu bir keyiftir, yanında leblebi ve beyaz çikolata yerim. çay ise iyi demlenmelidir. demsiz çay içmem, sallama çay içmem, bergamot aromalı çay içmem, kaçak çay hiç içmem. günde en az 100 (yüz) çay bardağı çay içmekteyim.

0

çay da güzel tabi ama türk kahvesinin yeri bambaşka. hem toksin atımı ve metabolizmanın hızlanması icin günde maksimum iki adet türk kahvesini öneren uzmanlar da mevcut. çay ise halen daha demir eksikliğine neden oluyor diye soyleniyor

0

her ikisinin de benim için çeşitli zamanlarda içilmesi hoş olduğu dönemler vardır örneğin sabah kahvaltısından hemen sonra çay içmeyi çok severim ya da dost meclislerinde otururken genelde çayı tercih ederim ama sabah kahvaltısından sonraki çay faslından sonra muhakkak saat 10.10 buçuğa doğru 1 adet türk kahvesi içerim aynı şekilde akşam yemeklerinden sonra da şöyle akşama doğru bir adet kahve içmeyi yani türk kahvesi içmeyi severim ama arada sırada iş günleri dışında da herhangi bir yerde oturuyorsam ve özellikle de tek başıma isem kahveyi daha bir tercih ederim çayı lezzetinden dolayı severim kahveyi de hem benim için bir ritüel oldu hem de aynı zamanda kafa açıcı yani dinlendirici bir tarafı olması dolayısıyla severim.