0

olur çünkü salah formunda mane firmino 3lüsü şampiyonlar ligini sallar

0

liverpool ligde şampiyonluk yarışında 97 puan toplamasına rağmen yine şampiyonluk ipini göğüsleyemedi maalesef, şampiyonluk yarışında avantaj liverpool'un elindeydi ama manchester city ligin sonuna kadar çok formda gelerek şampiyonluğunu ilan etti ve üst üste iki toplamda altıncı premier lig şampiyonu olmuş oldu.liverpool için artık madrid'de şampiyonlar ligi final maçında mücadelesi kaldı, bir diğer premier lig ekibi olan tottenham hotspur'a karşı ve maçın da favorisi olarak gösteriliyor.liverpool en son şampiyonlar ligi kupasını havaya kaldırdığında, milan'ı 3-0'dan gelip maçı 3-3'e getirerek penaltılarla rakibini yenmişti atatürk olimpiyat stadyumunda istanbul'da ve o günden beri şampiyonlar ligi kupasını müzesine götüremiyor ama geçen yıl da final oynama başarısını göstermişti, yenilmişti 3-1 real madrid'e.

0

suan ıcın tabıkı bunu kestirmek biraz zor ama güçlü ayaklari olan bir takim lıvırpol takimi en cokda muhammet salaah dıye oyuncusuda harıka işler çikaran bir oyuncu.ama tabiki ingiltere liginde cok sayıda guclu takim var bunların arasından sıyrılıp sampiyon olmak o kadar kolay deil bazen ise yenerim dedigin takimlardam bile malubiyet alabilkirsiniz.buda tabiki futbolun 90 dakikada olsa nelere yol açaacagini kimse bilemez ve kestiremez.

0

temennimiz o yönde geçenlerde city mücadelesini kazansaydı daha büyük bir avantaj elde edecekti ama olmadı. şampiyon olmaması için hiç bir sebep yok. kısacası o sene bu sene. :) you never walk alone.