0

vodafone'da cark var. her pazar carki ceviriyorsun. internet geliyor çoğunlukla ama o da en fazla 1 gunluk oluyor.... annem turkcell'li ona da salla kazan yapiyoruz ona da surekli dakika geliyor. bir iste dun internet geldi ama o da instagram icin. instagram icin niye mobil verimi acayim ki yani.. whatsapp tan bi mesaj gelecek ondan sonra hooppp... kontörler gitti :d yani bedava internet kazanma olsrak bunlari biliyorum. ha birde vodafone 30 tl ve uzeri yuklemeye 1 gb inrernet hediye ediyor.

0

aslında bedava internet, kazanmak oldu çok kolaydır hele, bir şey turkcell iseniz zaten çok şanslısınız. turkcell'lilere için oldukça internet konusunda iyice kullanıcılarına bir uygun, şey sunmuşlardır örneğin yani salla, kazan çatlak yumurta özel günlerde internet geliyor dakikalar geliyor bipten grup kur vesaire şeyler de turkcell'de konusunda oldukça internet kazandırıyor. diyebilirim sizleri benim arkadaşım oldukça, kazana çok ederseniz her gün bir şey yapıyor, bipten beni arıyor orada internet, g4 beat temiz şatıroğlu internet geliyoruz salla, kazan yapıyor orada internet geliyor çatlak, yumurta var oradan yapıyor oradan internet geliyor yani kısacası her yerde internet görüyor arkadaşıma vodafone, neyse çark var içer çeviriyorsun oldukça kolay şarkı söylüyorsun dakika, sms ve internet geliyor yani anlayacağın şu ki internet kazanmak oldukça kolay ama bazı, diğer adları böyle bir imkan sunmuyor ve haltlarında pek mümkün değildir. bazı şeyler yani bazı imkanlar oldukça, kolay diyebilirim sizlere internet kazanmış gerçekten, kolay hatta insanlara deneme amaçlı bile sms at örnek ver atmıştı. 93 34 sm saat şöyle şöyle bir yazı yaz ve cebinden, ara anında sana 1 gb hediye internet, gelsin yani bu şekilde internet, kazanımı oldukça kolaylaştırıyor da diyebilirim, sizlere ben gerçekten yaptım bazı şeyleri ve odunsu internete geldi teşekkürler ediyorum. turkcell iseniz ya da size çok imkanı sunmaktadır, ama, turkcell'lilere zaten dakikada arayınca çok para yiyor diğer hatlarda böyle bir şey, bazen de mümkün değil ama turkcell'e çok şans, tanıyorlar özel günler dosyaya, turkcell hiçbir kul eylesin geride bırakma ödeyebilirim sizlere bu şekilde yani yapabilirsiniz, turkcell iyisiniz her zaman yapın yani, hattınız mesela atıyorum avea ise, turkcell'e geçince size, 4 gb hediye internet 2000 dakika konuşma veriyor 1000, sms de mesajlaşma veriyor gerçekten, turkcell çok imkanı sunuyor kullanıcılarına yakında bana turkcell'e geçmek istiyorum. nasipse geçicez inşallah.

0

yani ben şu an kendimi turkcell kullanıyorum. salladıkça internet kazanırım tabii her zaman internet vermiyor zaten günlük veriyor. her zaman da bana günlük çıkıyor o da benim işime yaramıyor zaten mesela turkcell'in bip var. oradan da uygulamalara falan katılıyorsun öyle internet falan kazanıyorsun. işte istersen google'dan araştır en azından öğrenmiş olursun faydalı şeyler var yani.

1

turkcel salla kazan var vodofone çark var çevir kazan sonra turkcell bayilerinde büyük bi ekran var ordan çarkı çeviriyosun ya internet yada telefon müzik aleti laptop hediye ediyo ben yapmaktan utanıydom yapamadım