0

amacim para kazanmak istiyorum cunku ama herkes gibi para kazanmak istiyorum mesala her hafta 50 tl kazansaydim bunu hesabima yatirsaydim guzel olurdu ben gercek olarak gaftada anca 5 tl kazaniyorum ve cok zor ama her zaman acik bur site ne zaman gir cok soru uzun cevap yazarsan varya gunde 10 tl kazanirsin ben kendim gunde 1 tl kazandim

0

benim amacım bu siteye üye olmadan önce birçok yerde araştırma yapıyodum para kazanma ile ilgili çünkü bunu kendime hem takıntı olarak hemde gerçekten internet ten para kazanılır mı diye kendime bi amaç edinmiştim.görüyorum ki gerçekten internetten küçük miktarlarda ek gelir sağlanabiliyormuş bunuda sorumani ve 1 2 sitede gördüm ülkemizde böyle ek gelir sağlayan sitelerin olmasını çok istiyorum insanlarımızın ihtiyaçlarını cebınden harcıyacagı para yerine internet sietelerinden böyle sistemler tarafından kazandıgı paralarca o harcamalarını yapmasını ben çok istiyorum.

0

çok doğal olarak, para kazanmak için buradayım.

0

ben suan issiz oldugum icin benim icin bir kazanc kapisi.. yani buraya uye olmamdaki sebep az cok birseyler kazanirim die uye oldum... ve oyle de oluyor. az cok elime harclik oluyor buradsn kazandigim paralar.

0

araştırmak insana bilgiyi en güvenilir şekilde sunar, doğrusunu yanlışını araştırarak bulursun. bilgine bilgi katar kültürlenirsin üstüne bunu yaparken para kazanıyorsun. daha ne olsun?

0

ben sorumaniyi hem ogrenci oldugum icin hemde ek harçlık yapmak icin girdim ve de okuldan sonra 2 3 saat evde oldugum icin bu siteye girip soru cevaplayarak para kazanmaya başladım hemde bu site ile para kazanan arkadaşlarımda bana bu siteyi onerdiklerinde şaşırmışmıştım çunku bir siteden heleki interneten para kazanılırmı diye aramızda konuşma geçmişti ve arkadaşım telefonun dan aldıgı odemeyi gosterince bende girip şansımı denemeyi başladım vede arkadaşımdan site ile ilgili bilgiler alarak daha bilgili şekilde kayıt olup bu sitede şuan 45 50 soru cevapladım herkesi bu siteye davet ederim.

0

sorumani ye katılma sebebim baktım sürekli telefonla uğraşıyorum boş şeylerle hemde bende dedim hem yeni şeylerle uğraşayım hem biraz kazanç sağlayayım dedim ve kendimi burada buldum

0

benim burda olmam ihtiyacım olduğu için para kazanmak için geldim. yani azdan çoğa para kazanılıyor o yüzden buradayım.

0

benim burda bulunmamın en önemli nedeni birikim yapmak. sonuçta damlaya damlaya göl olur. zamanla birikir diye düşünüyorum.

0

öğrenci olduğum için ve bursum olmadığı için buradan para kazanarak ek gelir elde etmek istiyorum. o yüzden tamamen para kazanmak amaçlı soruma niye katıldım ama bilgi alanında da bana bir çok katkısı olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden soruma niye hem eğlenceli hemde faydalı buluyorum. o yüzden iyi ki katılmışım diyorum.

0

sorumani'ye katılma amacım hem biraz harçlık kazanmak hemde vakit geçirmek.evde oturuyorum zaten

0

şuan çalışmadığım için burdan gelir elde ediyorum. hem de bilgi içerikli bir site olduğu için genelkültürümü artıriyorum.

0

öğrenci olduğum için iş yok burdan para kazanıp ailemin gönderdiğini harcayıp buradan biriktirmek istiyorum genelde zaten günümü evde geçiriyorum en azından boşa gitmiş olmaz