0

ya o kadar soylenebilecek sey var kiii.... oncelikle mesajlari silme ozelligi gelsin.... sonra soru ''detayina'' gorsel ekleyebilelim. yalniz dikkatinizi cekerim cevap verecek olanlar gorsel eklemesin soru detayina diyorum. cunku cevaplarda gorsel ekleme ozelligi gelirse kotuye kullananlar olacaktir. daha sonra bu seviyelere soru sorma limiti gelsin gunluk olarak. bunu iki aydir soyluyorum ben sitede. seviyelere soru sorma limiti gelsin ve yine seviyelere gore cevaplardan kazanacsgimiz kazanc oranlarımız da artsin diyorum.

0

ben henüz çaylak seviyesindeyim ve gayet iyi gibi aslında daha ne olabilir ki dusunemedim soru sorma şeyi 40 olunc olsaydı daha iyiydi .aslında sorumanina alışmaya çalışıyorum cok zor birşey değil ama daha yeni isiniyorum ilerde bir fikrim olursa soylerim ancak soyle olsun diye

0

bence güzel sorulara ve cevaplara ekstra bir şeyler verilirse iyi olur.böylece soru ve cevaplarda kalite artar.

0

daha önce anket varmış sanırım ben yeni katıldığım için anket sistemi nasıldı nasıl ilerliyordu bilmiyorum ama bu tarz kazanç getirecek daha aktif kullanılacak bir şey olmalı çünkü çoğu soruya ne cevap vereceğimi bilmiyorum kısa bir şey yazıp atmakta istemiyorum.

2

aslında güzel buldukları soruları ödüllendirebilirler onun haricinde inşallah story özelliği getiremezler :)

1

okuyankurd'a katılıyorum bence de böyle yapılsa daha iyi olur

0

güzel fikir. haydi toplaşın buraya. sorumani’yi daha güzel bir yer haline getirelim!

1

bildirim olayını cozsunler hacı

0

sorularımızda verilen cevaplara yanıt verebilmek istiyoruz. yani yanıt verdiğimiz kişiye bildirim gitsin.