0

umursamaz nedir?

5 cevap
0

kendi bildiini yapmak kimseyi takmaz hep benim dedim olsun evi çöp götürse umursamaz hiçbi bişey işte

0

bir insanin burununun dikine gidip kim ne derse desin kendi bildigini yapip sonrada yanlis da olsa orali olmamak yada kendini kenara atip baskasi yapmis gibi sorumluluk almamak.

0

umursamaz demek yani hiç bir şeyi kendisine sorun etmeyen ,kafasına takmayan demektir.umursamaz kişiler de kafalarına hiç birşey takmayan hatta kendimi neden yıpratim diyen kişilerdir. evet umursamaz olmak insanın kendisini yıpratmaz ama onunla ömür geçiren insanları yıpratır.ve bence bu gerçekten büyük bencillik .ben şahsen hiç umursamaz değilim .ve umursamaz bir insanla bir ömür geçirmek istemem . o yüzden umarım karşıma kendini bilen bir kişi çıkar.

0

bir konu ve bir durumu benimsemeyen kisilere denir. genelde benimde yaptıgım bir seydir. ne olursa olsun olacagı varmış der gecerim. ciddi bir konuda olsa kader diyip umursamam. bu benim görüşüm ile oldukca iyi bir seydir. umursuz içinde yaşayan insanlar daha az üzülür. kafasına bir seyleri takmadıgı için daha saglıklı ve kaliteli bir yaşam sürer. bazı seylerin olacagı varsa olur. umursamak size bir sey kazandırmaz. hastalık ve hüzün dısında.

0

kafaya takmaz hiçbir şey için hiç kimse için kendini üzmez