0

eğer güvenilir sitelerden alışveriş yaparsanız tabii ki de internetten alışveriş yapmak güvenlidir .hem bazen daha ucuza geldiği için kar etmiş oluyorsunuz ben ihtiyacım olan şeyleri bazen internetten alıyorum şu ana kadar gerçekten memnunum iyice araştırmadan almayın derim her site güvenilir olmuyor güvenilir sitelerden almaya dikkat ederseniz hiçbir sorun yaşamazsınız.

0

bu aslında internetten alışveriş yapmış olduğunuz siteye göre değişmektedir. güvenli olan ve güvenli olmayacak siteler vardır . güvenli olan siteler bir çoğumuzun ismini duyduğu bilindik siteleridir. bu sebepten reklamı olan bilinen memnun kaldığınız veya duyduğunuz güvenilir sitelerden alışveriş yaparsanız güvenilir bir site ile alışveriş yapmış olduğumuz olursunuz . ismini bilmediğiniz sitelerden uzak durun . herkesin bildiği siteleri tercih etmeniz sizin için daha uygun olacaktır . evet reklamı olan sitelere güven olur alışveriş yapılabilir . fakat bilmediğiniz bir siteye lütfen guvenmeyiniz .

0

internetten alışveriş yapmak yaptığın siteye göre değişir. bazı siteler vardir sonuna kadar güvenebilirsin. araştırma yaparsan forumlarda bulabilirsin. ya da en güvenilir instagram dan alışveriş yapmak. hem kapıda ödeme hemde şeffaf kargo ile gönderiyorlar. görmeden ürünü almıyorsun istediğin ürün gelmediyse iade edebiliyorsun ki zaten ödeme yapmış olmuyorsun. ki genelde doğru ürün geliyor. daha instagramdan sorun yaşadığımi hatırlamıyorum.

0

alışveriş yaptığınız sitelere bağlıdır çok bilindik tanıdık reklamı dönen sitelere güvenilebilir. ancak bilmediğiniz duymadığınız siteden alışveriş yapmanızı önermem .

0

evet bazı siteler güvenli. zaten o siteler dışında da hiçbir şekilde alışveriş yapmıyorum ben. yoksa haberlere bile çıkıyor internetten aldım şu geldi, geldi diyr...

0

bazı internet siteleri güvenilir bazıları sahtekar oldugu için alışveriş yaparken dikkatli olunmalıdır

0

internetten alışveriş yapmak bazı tanınmış sitelerde sorunsuz ve güvenlidir. alışveriş yapacağınız kişinin güvenilir olması da gerekmektedir.

0

her site güvenli değildir ama güvenilir site çok var onlarda sıkıntı olmaz

0

internet üzerinden alışveriş yapmak bazı sitelerde gayet güvenli.tabii bazı saçma sapan sitelerde yok değil.güvenilir siteler bellidir zaten.oralardan yapılabilir.

0

internet alışverişlerinde web siteleri tercih edilirken özellikle 3d secure ibaresi bulunan siteler tercih edilmelidir. ayrıca sahte sitelere tıklamamak için tarayıcıya kurumsal firmaların adresleri doğrudan yazılmalıdır. bankacılık sektörü müşterileri güvenli online alışveriş yapabilsinler diye kendi güvenlik alt yapıları ile sanal kart kullanımı tercihine izin vermektedir.