0

spor yapmak isteyene her yer spor salonudur diye düşünüyorum. yani kast ettiğim spor salonuna gitme imkanın yoksa evinde odanda çalışabilirsin. spor salonunun bir avantajı var o da hoca desteği. yanlış bir hareket yaptığında yardımcı oluyorlar vs. ama imkanın varsa gidebilirsin. sana getirisi, evde yaptığın spordan daha iyi olabilir. profesyonel aletler ve makineler var spor salonlarında.

0

bence spor yapmak isteyen het yerde spor yapabilir kesinlikle boyle düşünüyorum

0

evet düşünüyorum, özgüven olarak sağlık açısından çok şey katıyor bireylere.

0

spor salonlarında işi bilen hocalar nezaretinde spor çalışmalarının yapılması muhakkak faydalidir ,süreklilik gösterilir ve kontrollü çalışılırsa faydasi olur.

0

spor salonunun faydalı oldugunu düşünmüyorum.spor yapmak için herzaman açık alanda spor yapmk iyidr

0

spor salonunun faydalı olduğunu düşünmüyorum spor yapmanın faydalı olduğu düşünüyorum.

0

spor salonlarının faydalı olduğunu düşünmüyorum. kapalı bir alanda yapılan spor motivasyonu ne gibi bir etkisi olabilir ki! o yüzden pek faydalı olduğunu düşünmüyorum.

0

spor salonlarının tabikide faydalı olduğunu düşünüyorum.çünkü orada güzel spor hocaları felan oluyor eğer kilo miktarınız felan fazla ise orada güzel dersler felan alabiliyorsunuz size güzel bir plan felan hazırlıyorlar özellikle genç yaşta gidilmesini öneriyorum ben çünkü çok yararlı oluyor.hem ergenlik döneminde olduğu için gelişim çağında gidilmesi çok faydalı olduğunu düşünüyorum.başka olarak da özellikle en sevdiğim yanı oradaki spor hocalarının ilgilenmesidir.çok güzel bir plan felan oluşturuyorlar orada size yardımcı oluyorlar neler yapıcağınızı felan anlatıyor işte.başka olarakda saten oraya gittiğinizde ağırlık felan kaldırıyorsunuz vücudunuz daha güçlü ve sağlam oluyor.hem sağlıklı oluyorsunuz hemde karizma bir görünüşe sahip olursunuz.

0

evet spor salonunun faydalı olduğunu düşünüyorum dışarıda yapamadınız hareketleri spor salonu yaparak vücudunuzu güçlendirmenin kemiklerini güçlendirmek ve sağlıklı bir hale geliyorsunuz spor salonunda hocalarından ben birazcık insanlar hem yarın diğer arkadaşlarımla birlikte spor salonunda aletleri daha rahat ve kullanışlı bir şekilde kullanmayı biliyor öğretiyor öğreniyoruz

1

spor salonları aslında çok faydalı olduğunu düşünüyorum. baktığımız zaman gerçekten insan hayatını tamamen daha dirençli bir vaziyette soktuğunu baktığımız zaman görüyoruz. bakıldığı zaman gerçekten spor salonlarının daha faydalı olduğunu görüyorum. özellikle spor salonlarında özel hocaların olması daha iyi olduğunu düşünüyorum. çünkü bizi yeterince eğitimlerini ne nerelerde hata yaptığımızı bizlere gösterdiklerini görebilirsiniz. özellikle kas yapmak isteyen kişiler için daha faydalı olduğunu düşünüyorum. bakıldığı zaman gerçekten de çok faydalı olabilecek bir şey olduğunu düşünüyorum. genel olarak insanlar genç yaşta spor salonuna gittiklerini görüyoruz. çünkü arkadaş ortamlarında daha iyi olduğunu söylemek doğru olur diye görüyorum. daha dirençli bir vücut isteyen kişilerin gitmesi gerektiğini bilmemiz gerek.