0

ona bakarsan cumhurbaşkanı recep tayip erdoğan her sene kendi maaşına zam yapıyor gelecek sene maaşı 80000 türk lirası olacak şuanki maaşı yaklaşık 60000 türk lirası buna neden ses çıkarılmıyor millet açlık sınırının altındaki maaşlarla geçinmeye çalışırken adam saray gibi evlerde yaşıyor.

0

bir futbolcu neden bu kadar eleştirilmiyor. tamam o adamın insanlara din değil hikaye anlattığının farkındayım fakat eleştirilmesi gereken aldığı para değil verdiği mesajlar olmalı. görevini olması gerektiği gibi yerine getirseydi aldığı para hakkıydı. lütfen başka insanların gelirlerini tartışma konusu yapın. mesele din olunca hemen maddiyattan vuruyorsunuz.

0

millete şükredin diyip kendisi saraylarda yaşayanlara ne demeli ? bunların hepsi aynı . allah derler kitap derler müslümana yardım derler ama kendileri bu duruma dahil olmazlar .
bunların ki çok laz az iş hesabıdır

0

aynen kardesim bak konuda haklısın. doğru tespit valla. hani bir söz var ya tok , açın halinden ne anlar diye. karnı tok, sırtı pek. o yüzden empati kuramıyor. kendisi asgari ücret aldığı zaman ancak anlayabilir bu durumu.

0

günah mı bilmem ama ayıp. bu kadar önünü görmezlikte olmaz ya