0

gri araç alırım en güzel renk gridir cünkü kirlensede temizlersin beyaz renk arac almanızı tavsiye etmem her şeyde pislenir yani.

1

eskiden olsa kırmızı derdim sanırım favori rengim buydu. ama çok dikkat çeken bir renk olduğundan enerjimi düşürdüğüne kanaat getirdim ve eskisi kadar tercih etmiyorum. böyle bir arabada trafikte hem dikkat çekip, hem konsantrasyon bozacağından muhtemelen tercih etmem artık.

beyaz çok klasik bir tercih olabilirdi, ama siyahın asaletine ayrıca hayranım bugünlerde. o nedenle siyah alırdım.

0

aslında araç alırken renk konusunda kişiden kişiye değişen bir durumdur. bu mehmet ile araç almak, isterken şu rengi tercih ediyorum siyah, renk bir de, turuncu renk bunlar benim için çok çarpıcı renkler geliyor yani beyaz, bir renkli araba ama pek tercih etmiyorum çünkü beyaz renk çok çarpıcı gelmiyor bana herkese durumuna göre değişebilir ben, siyah renkli araba daha çok hoşuma gidiyor ama bazı arabaları siyah renk değişmiyor. mesela siyah renk en çok yakışan arabalar şöyle diyebilirim bmw, mercedes, audi, opel insignia bu arabalara çok yakışıyor. diyebilirim sizlere gerçekten araba konusunda ise bu renkleri tercih etmeyi göze alırım ama mercedes e bir başka renk da yakışıyorsa şu olabilir. benim arkadaşımın abisini de var bu arabam mercedes, mavi ile, sarı renk şeritli çok güzel bir ara ben çok beğeniyorum oradayım keşke benim olsa ama yani işte artık çalışanın oluyormuş o renkler 10 şeritler gerçekten onun arabasına oldukça yakışıyor bir arabaya da mesela, ferrari gibi bir arabaya kırmızı çok iyi renk yakışıyor bugatti gibi arabaya, siyah renk çok yakışıyor en çok da beğendiğim araba mustang mustang kırmızı renk oldu çok güzel yakışıyor. benim, bir arkadaşım da var ve oldukça güzel yani, araba konusunda tabii ki tercih edeceğiz renkler tamamen sizin işinizi renklerdir. nasıl bir renk tercih arıyorsun nasıl bir araba modeli arıyorsunuz nasıl, bir renk kapasitesi arıyorsanız öyle bir renk alması tercih edersiniz benim almak, istediğim sadece bunlar ama ilerleyen günlerde ilerleyen vakitlerde elime bir miktar, para geçerse araba almaya ve siyah, ya da, kırmızı renk kalmayı tercih ediyorum ve diğer renkler benim pek cazip gelmiyor yani, gri renk her arabayı yakışmıyor biliyorum, yani ben gri rengi pek beğenmiyorum beyaz rengi de pek beğenmiyorum. ama insanlar arabalarına çok modifiye, çektiği için bu konu oldukça, değişiyor insanlar arabaya beyaz oluyor ve sonra o, arabayı gidiyor kırmızıya boyatıyor yani tofaşı, kırmızı bu etinin sende gördüm, yakışmamış söyleyebilirim her arabaya her renk yakışmaz bu konuda dikkatli olun. yani insanlar görünce mızmızlanıyor diyebilirim.

0

en çok tercih ettiğim renk gümüş gri dir her aracs yakışan bir renk tonu var