0

benim burcum terazi dengesiz bir burç diyorlar ama aslinda asla öyle deilim hayatta o kadar yufka yureklıyımkı kendımı kırarımda basklarinı asla kırmam ben.gercekden hani laf olsun die diil kendimi bildigim icin hermanda hislerime inanirim bu konuda dogru soyluyor burclar ama.

0

ben burçların karakter özelliklerini aynen yansıttığını düşünüyorum sadece haftalık yorumlara inanmıyorum geleceği sadece allah bilebilir. burçlardan kuranda da bahsedildiğini duymuştum. burçlar gerçekten var ama geleceği söyleme kısmı yalan.

0

tüm özellikleri ve yönlendirmelerine inanmıyorum ancak belirli genel özelliklerin az da olsa yansıttığını düşünüyorum.

0

burçlar ve özelleklerine hiçbir zaman inanmadım, hiçbir zamanda inanmayacağım.hepsi hurafe.

0

kardeşim ben bazen inanıyorum bazen inanmıyorum ama genellikle burslar kesin çıkıyor ben bir kova burcu olarak bir inatçı bir burcu ama bence gerçek olabilir eskiden inanmıyordum ama özelliklerim okuduğum zaman kendinde olduğunu hissettim ve burçların gerçekten gerçekleşebileceğini öğrendim gerçekten burçlara inanmak da bana göre fayda var.

0

burçlara ve özelliklerine eskiden inanırdjm am artık inanmıyorum.çoğu burç yorumları yanlış çıkıyor.bu yüzden artık burçlara inanmıyorum ve bana çok saçma geliyor.ama dini burç yorumlarına inanıyorum.dini burç yorumlarına bakıyorum sadece .

0

inanıyorum % de 90'ı doğru çıkıyor mesela akrep kızları sarındır çok çabuk bağlanırlar vb doğru bu bir gercek oldu

0

inanmıyorum tamamen saçma bir şey.bir grup asalağın para kazanmak amacıyla çıkardığı saçmalık resmen