0

biraz once baktim kazancim 23.78 tl olmus. daha odeme talebi gonderemedim. birazdan gonderecegim. en asindan buna da sukur diyorum. yine bu kadsr olmus ve odeme talebi olusturacagim diye.

0

benim kazancım şuan 16 tl yi geçti. limite ulaştığımda tekrardan ödeme talebi oluşturacağım. eğer çalışırsam bu gece bile limite ulaşırım ama işte insanın da uykusuzluğu bir yere kadar yani. yoksa ben çoktaaaannn limite ulaşmıştım da çekmiştim yani. ve ayrıca sana bir tüyo, sorulardan çok cevaplara yönel. ne kadar uzun yazarsan o kadar çok kazanıyorsun. yani siteye girdiğin zaman uzun yazmayı dene. faydasını göreceksin kazanç hanende. ben öyle yapıyorum. mümkün olduğunca uzun yazıp kazancımı arttırmaya çalışıyorum.

0

ben bu siteye üye olalı 2 ay oldu ama sabahtan akşama çalışan bir insan olduğum için siteye pek vakit ayıramıyorum ben. girdiğim zaman birkaç soruya cevap yazıyorum çıkıyorum. dün akşamda biraz vakite geçireyim dedim biraz soru cevaplayıp soru sordum. dediğim gibi sabahtan akşama çalışan bir insan olduğum için pek aktif olamıyorum. bunun sebebiyle kazandığım para öyle ahım şahım birşey değil. keşke biraz daha vakit ayırabilsem de daha fazla kazanabilsem. işten geldikten sonra bile bakamıyorum siteye doğru düzgün. yorgunluk ve evdeki işlerden dolayı aklıma bile gelmiyor pek. o yüzden kazancım düşük. ama bir tane referansım var, ondan dolayı biraz kazancım yükselmiş. sağolsun o da iyi çalışmış demek ki sitede. ilk ödemesini aldı zaten ay başında.

0

şuan 10tle 'ye yaklaştım. daha önce 26tle, 41 tle ve 30tle çektim. artık bunda kaç yaparım bilemiyorum şuan.

0

kazanćlarım iyi durumda düzgün yazdığim sürece kazanıyorum herkese bol kazançlar

0

ilk kazancımı aldım. ama ikinci kazancım nedense iiptal edildi. ben de tekrar para çekme işlemi yaptım. iki gündür incelemede bekliyor. hayır yanlış birşey varsa neden yazarken uyarmıyorlar anlamış değilim.