0

ben daha referans yapmadım iki gündür katılıyorum ben de referans yapmayı düşünüyorum.

0

benim bir tane referansım var. onunda demek ki paraya ihtiyacı varmış ki yardırmış resmen. yani o referansımdan baya bir kazandım ben... bana ondan gelen para şuan 8 lira civarı. bende müsait olduğum zamanlar girmeye çalışıyorum toplam 10 tl yi biraz geçkin bir kazancım oldu. hayırlısı diyorum. inşallah müsait oldukça girip bir iki birşeyler yazıp çıkarım ben.

0

bir kaç kişiye tavsiye ettim fakat daha kazanç gelmiyor ama umutluyum keke olacak

1

yirmiyi keskin referansım olmasına karşın aktif referansım iki kişi. referanslardan elde ettiğim kazanç da 25 lira civarında. bazen soru ve cevaplar siliniyor ve bu tutar aşağı inebiliyor.

0

benim şu an referanslardan kazancım toplam 13 lira 50 kuruştur. referans kazanmak istiyorsanız eğer bence sosyal medyada referans linkinizi paylaşarak üye çekebilirsiniz. bu şekilde referanslardan kazanç elde edebilirsiniz/ benim şu an devamlı aktif olan 3-4 referansım var toplamda ise 40-45 kişi var ancak dediğim gibi devamlı aktif olan üç dört kişiden bu kadar para kazanabilmişim.

0

şahsen benim şu anda hiç referansım yok. inşallah ilerleyen zamanlarda ben de paylaşmaya başlayıp ordan da kazanç sağlamaya çalışacağım.