1

ne zamandır bu sitedesiniz ve kazançlarınız ne durumda?

Ben bugün üye oldum da daha pek işleyişi bilmiyorum.

29 cevap
0

ben 3 aydir bu sitedeyim. yani tabiri caizse site ilk kuruldugu zamandan beri buradayim. ve fazla giremiyorum. girdigim zamanlarda da mumkun oldugunca yazmaya calisiyorum. bu 3 ayda 200 tl den fazla bir kazanc yaptim. yani allah bereket versin. onu da yaptigima sukrediyorum. :) birine desek kim verecekti bize o 200 tl yi degil mi. :)

0

arkadaşlar bende youtube da internette para kazanmanın yollarını ararken sorumani çıktı karşıma.ilk önce ön yargılıydım ama şuan 3. gğnde 3 tl yaptım fakat daha önce hiç ödeme almadım.ama kullanıcıların çoğu ödeme aldıklarını söylüyor herkese kolay gelsin.

0

bu siteye geleli daha 2 saat oldu. beklediğim kadar kazançlı ve işlevsel bir site olacak mı bilmiyorum. kazanç oranı düşük olsada sabretmek gerekir bazı şeyler için. kazanmak iyi güzel fakat kazandığımızı sorumsuz bir şekilde elde edebilecekmiyiz. tatmin edici oranda kazanç elde eden var mı merak ediyorum. kolay yoldan para kazanmak yok tabiki emek harcamak zaman vermek gerekiyor. bunun için azimle çaba göstericem. pek çok site var bu türde. burası daha temiz ve basit görünüyor. işlevselliği sıkıntı çıkarmaz ve sürekli getiri sağladığı takdirde her gün zaman geçirilecek bir site. herkes beklediğini bulur umarım.

0

siteye kaydolalı fazla olmadı. ama 28 krş var.

0

dün gece kayıt oldum ve şuan 2 lira oldu. eğer uzun ve mantıklı cevaplar verirseniz ve kopyala yapıştır yapmazsanız güzel kazançlar elde edeceğiniz bir site. daha önce hiç ödeme almadım ama ön yargılıyım bu konuda bakalım gerçekten kazanç sağlayabilecek miyiz, herkese bol kazançlar

0

bende 15 gundur burdayim vede ilk tabiki beni arkdasim yonlendirdi bende kabul ettim vede 3 gun once cekim icin talepde bulundum bugun benimde hesabima 25 tl gecti cok tsk ediyorum bu olay icin sorumani ekibine dogru kazanc hak yemeyen en guvenilir site sized dostlarinizi arkadaslarinizi gonul rahatligi ile bu sayfaya davet edin hiç coktan ufacik bir yaraniza mehrem olur bu site inanin herkeze bol şans.

0

yeni başladım bende bugün iyi olucak inş ben umutluyum ya şuan 1 liraya doğru gidiyor

0

bugün başladım yani 5 saat falan oldu 50 krş oldu şimdilik iyi gidiyor

0

3-4 gündür kullanıyorum ve 3 liraya yaklaştım daha çok aktif olarak para kazanmayı planlıyorum ve yarışmalarıda bekliyorum

0

bende sanırım 1 aydır burdayım ve125 tl para cektim insallah çoğu zaman burada olacağım.

0

bende yeniyim bu siteyi aslında youtubeden para kazanma ile ilgili seylere bakarken bi arkadaş tanıtım tarzı video çekmiş.bende merak ettim ilk önce para çekilebiliyor mu diye yani ödeme yapılıyomu dıye belirli sitelerde araştırma yaptım ve sonunda burdayım. 1 hafta felan oldu sanırım üyelik yaptım 8 tl gibi bi kazanç yaptım ama sitenin nasıl ilerliyeşini bilmiyodum.önceden her soruya kısa cevap verip geçiyodum daha sonra bi yerden bu siteden nasıl daha fazla kazanç sağlarım diye baktım şuan kafamda oluşan mantık şöyle diyor bu doğru bi mantık kanıtlanmış çünkü.sorulan sorulara ne kadar mantık ve düzgün cevap vericen ama cevabın uzun olması sana para kazandırıyor.uzun ve mantıklı cevap daha çok kazanmanı sağlıyor.altın sorular kısmında eger bi soruya uzun ve mantıklı cevap verırsen %20 daha çok kazanıyorsun olay böyle işliyor.

0

öncelikle selamünaleyküm ben bu sayfayı bir arkadaşım sayesinde geldim referans link ile arkadaşım burada yapıyordu para kazanıyordu ben inanmamıştım en başlardaondan sonra arkadaşım işte böyle aga diyordu benim 5 tl mi oldu 10 tl mi olduben bu sayfadan siteden para kazanacağım yani ben inanmamıştım ondan sonra işte ben de başladım ben de para kazanmaya başladım artık bende para kazanan buradan şu an 12 tl olmuş herhalde benim 3 4 günde 12 tane yaptım arkadaşlar sitede sürekli aktifimbelinden yaza bildiğim kadarıyla uzun ve mantıklı cevaplar vermeye çalışıyorum herkes mantıklı cevaplar verse burada herkes güzelcene bilgiler ve paralar kazanabilir neyse kaçta hepiniz iyi akşamlar iyi günler.

0

benim şu an bu sitedeki 13. günüm ve toplam kazancım 57 lira nasıl ilerliyorum bilmiyorum ama bana göre iyi bir kazanç sagladı site 30 tl çektim su an 27 liram var daha çekim talebi vermedim x2 etkinliği keşke bir hafta sürseydi çok güzel paralar kazanırdık ancak sorumani ekibi iki gün yeter dedi bende bugün sonmuş diye biliyorum erken kalktım işimi halletim ve sabahtan beri uğraşıyorum biraz para kazanmak için sabah uyandığımda 24 lira vardı 2 saatte 3 lira kastım umarım hep beraber bu siteden daha fazla kazanç sağlarız herkese bol kazançlı bir gün diliyorum.

0

tam tamına 15 günlüğüm ben burada ve iki ödeme talebi oluşturdum. ve üçüncü ödeme talebi oluşturabilmek için saat sayıyorum diyeyim. limite çok yakınım. bu zamana kadar kazandıklarımın toplamı 70 tl. ve sabaha birşey kalmaz limiti çoktan geçmiş olurum. sorumani ekibinin son sürprizi buradaki bütün yazarlara yaradı, yani kazanç olarak baya katladılar kazançlarını. ama işte bu son sürpriz yani kazançların x2 olması. kısa süreli. 3 gün boyunca aktif olacak ve bir günü geçti bile. kaldı iki gün. bu iki günde bütün yazarlar kıyasıya yarışacak. zaten son yarışmada ilk on kişi arasında olmak için baya çabalıyoruz.

1

bende dün başladım 2.5 lira kazanç var biraz artırsalar iyi olacak

0

dün gece başladım ben yaklaşım 1,5 günden az 8 tl oldu çok şükür soru cevaplama potansiyeliyle de alakalı bir durum bence .

1

pek kazanç göremediğimiz bı program neden çok birikmedi pek bilgim alakasız

1

epey miktarsiz bı buçuk lira civarnda henüz çok dusuk artan bir sistem

1

yaklaşık 10 dakikadır ve 50 kuruş kazandım

1

bugün üye oldum ve çok az bir kazancım var