0

tabii ki de aldatılan kadının beyin uyuşması daha acı verici bir durum çünkü şu hayattaki ölümden sonraki gelen en kötü acı aldatıldığını öğrenilmesidir bundan kötü acı yok.bana göre insan o kadar çaresiz kalıyor ki oan hayat sanki duruyor kıyamet kopuyor her şeyi düşünüyor insan gözünün önünden şerit gibi geçiyor ben aldatıldığım için o duyguyu çok iyi biliyorum çok acı bir durumda hala dün olmuş gibi aklımda aynı acı ama aldatan kişiye karşı hiçbir şey hissetmiyorum nefret dahi hissetmiyorum çünkü karaktersiz biri olduğunu öğrendiğim için.

0

bence kesinlikle aldatıldığını öğrenen bir bayanın beyin uyuşmasıdır. ben bir erkek olarak bu soruya böyle bir cevap veriyorum çünkü hiç bir bayan ne yaparsa yapsın aldatılmak istemez.aldatan erkekte erkek değildir. aldatılan bayanlar kesinlikle bir daha erkeklere güvenmiyor bence haklılarda çok fazla güven iyi değildir bayanlar size söyliyorum her zaman için birazda olsa süpheci olmanız gerekiyor.

0

bence kadının aldatılması daha kötü bir duygu ,hiçbir kadın gerçekten aldatılmayı hak etmez hele bir de özellikle severek evlenmişse aldatıyorsa yıkılır yani, ona bir daha güven olmaz. yani bir kadının halinden anlamak gerçekten de çok zordur erkekler açısından yapmaması lazım yani erkeklerin yapıyorsan o zaman ya boşanacaksın ya da ayrılacaksın.

0

acı veren tek şey kadının aldatıldığını öğrenmesidir bence

0

yoksa bu beyin yakan soruyu okumak mi daha acı verici bilemedim şairin buradaki iletmek istediği mesaj ne acaba çok merak ettim .